Deryadila2534 Kızlar bebegşmin baş ucuna sogan koydum 11 aylık ama kokusu bana kadar geldi kızım uyuyor nefesde alıyor ama ben uyuyamadım keskin bir koku sonucat zararı olurmu acaba bilgisi olan varsa yzabilirmi
Deryadila2534 Solocann ya kızım diş cıkartıyor ve aşırı burun akıntısı var gunlerdir her yolu deniyorum cocuk uyuyamıyor resmen odaya buhar makinası burun için serum hersey var ama bugun sogan iyi geldi cocuk uyudu
Deryadila2534 NukleerBaslikliKiz onu denedim pek yaramadı ya burun akıntısı var ve durmadan kapanıyor bugun sogan koydum rahatladı
NukleerBaslikliKiz Deryadila2534 nete baktım valla varmış böyle bi şey soğan burun açarmis yeni öğrendim😀
Canselnilda Deryadila2534 soğanın üstüne birde karanfil kökleri dik çok iyi açıyor karanfilde soğanın kokusunu dağıtıyor dene bence
Deryadila2534 Canselnilda evet oyle yapıyordum hep ama bugun baktım karanfil bitmiş o yuzden burdan sordum kokusu var zararı olurmu dşye
[silindi] Deryadila2534 nurse Harvey s mix yada cold mix damlanın yakasına soğanın pek faydası olmuyor
Deryadila2534 [silindi] ya inanın bütün damlaları kullandım buhar makinası aldım odaya sıpreyler serumlar ama fayda pek gormedim bugun sogan koydum nefesi acıldı gibi ama kokusu agır oldugu için zararı olırmu diye düşündüm karanfilde bitmiş evde
[silindi] Deryadila2534 petek ustu su koyulan aletlerden alıp bide sabah öğle akşam 10 dk havalandırsaniz kalorifer de çok kurutuyor evi