zaydn 2 aylık bebeğim hırıltısı var nefes almakta zorlanıyor bazen uykuya geçemiyor ne yapmam gerekiyor çok çaresizim 😭
Ttugbaa zaydn ev ya çok sıcaktır yada petekler kuruluk yapıyodur nemlendirici buhar makinası kullana bilirsin peteklere suluk as ve bebişin burnunu serum fizyolojik ile temizleye bilirsin
Canselnilda zaydn benim de bebeğim 2 aylık bronşit atlattı vakit kaybetmeden doktora götür bence ablamın bebeği olmuştu onu yoğun bakıma aldılar ihmal etme bence nefes alamayacak kadar kötüyse
zaydn Derya52 tuzlu su vemisti eczane şırıngayla yaptım onu doktor yeni dogduguyzmaan vermişti ama olmadı yine var
Derya52 zaydn benim kızım covid oldugunda bile burnunu dediğim sekilde açtım burun aspiratöru ile cekin o daha etkili oluyor deneyin bi farki göreceksiniz
Canselnilda zaydn temaslılar karantına yok canım artık kalktı o yasak sağlık bakanı açıklama yaptı YouTubedan
zaydn Canselnilda ben önceden geçirdim diye herhalde bende gözükmüyor ama kız kardeşlerim temaslı olarak gözüküyor bir şey demezler o zaman bana demi
zaydn Derya52 dün babam koronodan bayıldı çağırdık geldi ama niye çağırdınız der gibi baktılar insan öyle olunca da çekiniyor