Kaganpasa20 Seymalmila tekden de yasemin hanım a gittim geçen hafta bana çok aşırı rahat geldi ben mi fazla tedirginim bilmem ama başka bi doktora daha gitmek istiyorum araştırma halindeyim
deletedmom763 Seymalmila aydan Cevriye Çankal a gidiyoruz özel sağlıkta . Cok tatlı bi kadın bilgilendiriyor aklımızda hiç soru kalmıyor hepsini cvplıyor ilgili bi doktor
Oozzee Seymalmila Eda Yıldız’a götürüyoruz doğduğundan beri. Özel Sağlık’taki Okan Yıldız’ın eşi oluyor. 6 ay 25 günlük, hep o baktı, çok çok memnunuz kendisinden. Muayeneleri en az yarım saat sürüyor. Uzun uzun anlatıyor. Sonuna kadar tavsiye ederim👍🏻
Kayrarel Seymalmila çok şanslısınız 👍🏻 Ben ve eşim eczacıyız ve hamilelik döneminde çocuk doktoru araştırdık ben hastaneye yatışı yapılan çocukların ilaçlarını eşim dışarıya reçete edilen ilaçları değerlendirdik ve hekimimizi öyle seçtik kesinlikle çok memnun kaldık Dr Hasan Akşık harika bir hekim çok ilgili ve sevgi dolu olması da cabası biz şimdi boludayız ve ikinci doğum için Denizli ye geldik hastaneden taburcu olunca soluğu Hasan beyin yanında aldık çok güveniyorum tavsiye ediyorum ☺️
Nuraylarin asocialmom karsida ozel yer aciyor hastanenin karsisi bir aya kadar gececek oraya bizde denizlide hazal hanima gidiyoruz
asocialmom Nuraylarin muayene ücreti ne kadar olacakmış acaba biz Doğumdan beri ona gidiyoruz memnunduk
Nuraylarin asocialmom bizde dogumdan beri gidiyoruz bence muane ucreti artar 150gecmeyecek sekilde bakalim.bende merak ediyorum