Ecm10 Selaam, basit bi o kadar da zor sorunumuz pişik ne yaptıysam geçmiyor mustela , Bepanthol, zeytinyağı , sudocrem🤦 ben bunu yaptım faydası oldu dediğiniz tavsiyeniz var mı 🥴
Musnil Ecm10 bezini değiştirdin mi. Mesela ben ilk doğum yaptığımda slipy almıştom pişik yaptı prima ya gectim suda kremi. Her altını aldığımda sürdüm gecti gecen gün bez değiştiririm çok pahalandı dedim molfix aldım direk pişik yaptı bide bezi değiştirmedşysen bezi değiştir
1PrensAnnesiiiii Ecm10 travozol ve hamazinc kremi var bunları karıştırın öyle deneyin faydasını görürsünüz inşallah
Hsniye7 Ecm10 oncelikle islak mendil kullaniyorsun birakmalisin.bebek alt pamugu al e bebekten ıslakla sil sonra kurula.sudocrem kremi sur biraz havandir.bezini kapat.benm kizim 2 aylik cok kotubpisik oldu.yapmadigim denemedigim bir sey kalamdi.dogal yontemleri bile denedim gitmedi.ama bu dedigimin ustne cok sukur iyi oldu yavrum.hamazing travazol hametn karistiripta surdum bebentolda kullndm hc bir ise yaramadilr.sen dedigimi uygula inslh sifa olir.bazen yaptigi idrardanda olabliyor canm.alyni hep degistir.
Melekanne91 Ecm10 popolin deneyin bi yandan yediklerinize dikkt edin bezide degistirin bakalm duzeleck mi bazi bebeklerin cildi hassas doktorunuza sorun ilac verip toparliyor
1PrensAnnesiiiii Anneyimbennnnnn bizde fayda etmişti ya tabi hemen geçirmedi ama biraz söndürmüstu kızarıklığı
Bernasendemir Kesinlikle poposu iyileşene kadar ne ıslak mendil ne de alt temizleme pamuğu kullanma.Her kaka yaptığında poposunu su ile yıka.İyileştikten sonra da alt temizleme pamuğu kullan mutlaka.En önemlisi de kuru tutmak.Her temizlik işleminden sonra müslin bir mendille poposunu kurula.
asm1319 Vazelin çok iyi geliyor ve her açtığınızda yıkayıp kurulayın ve ıslak mendil kullanmayın ben vazelinle geçirdim