Kubrahr 08092021 arada hepimiz ister istemez öyle oluyoruz😄 zaten ne kadar içerse içsin ek gıda vermeye başladıktan sonra illaki azalma oluyor
08092021 Kubrahr yaşadıkça öğreniyor sanırım insan emerken böyle sorunum yoktu mamaya başladım ister istemez böyle oldu 🙂
Nur1212 pamukseker_ 1 saat içinde tüketilmesi lazım eğer kaldıysa dökülmeli 3 saat çok fazla bi süre anne sütüyle karıştırdı sanırım doktorunuz
S_x_w 08092021 mama kutusu üstünde yazar kaç ay kaç cc..ona göre yapın deneyin bebeğiniz kaç cc içti kaç saat sonra mızmızlandı sonra yine verin..haa He zaman o ölçü oluyor mu hayır..kızım 14 aylık hala 150 cc den fazla içmez mesela 🤷🏻♀️
gamgun 08092021 150 ile kilosunu carpinca gunluk kac cc gerektgi bulunuyor. Kac ogun veryorsanz o sayiya bolunce de her ogun kac cc gerektgini bulursnz
LinaTuba 08092021 bebek içtikten sonra ağlıyorsa doymuyordur deneyin bir de bence saat aralığı fazla ben o ayda 2 saate bir emziriyordum
MsHappy 08092021 yanlis yonlendirmek istemem tabi ki. Bizim doktor kontrolumuz de almasi gereken miktarda görünüyor hatta dun kontrolu vardi ama şöyle bir şey de var ben yurt dışındayim belki kullandigim mamadan dolayi oyle iciyor olabilir🌸