Sevilay_ Kızçeler selamm 💚 Sizce 1. Yaş günü önemli mi ? Organizasyon falan. Bazı anneler hatırlamayacak zaten kendini tam bildiğinde organizasyon olabilir diyor siz ne düşünüyorsunuz? Ben kararsızım 😅
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sevilay_ basit birşey yapabilirsin. Evet hatirlamayacak ama ilerde resimlerini görmek isteyecektir 😊
elifizm Sevilay_ pastasını, renkli limonatasını bile ben yaptım. Anı kalsın diye yaptım ileride bakar fotoğraflarına🤗 çokta şirin ve güzel oldu bence tam ev tipi
Milena11 Sevilay_ ben hatırlamicak diye düşünmüyorum o zaman hiç fotoğraf çekinmeyelim bebeğimizle ilgili anı biriktirmeyelim hatırlamicak nasıl olsa. Ama bir yandan da çok çok büyük organizasyonlara da karşıyım okadar abartıyada gerek yok. Ama ufak tefek o günü özel kılıcak güzel şeyler yapılabilir sonuçta bu ilk yaş günü özenilmeli diye düşünüyorum
cydcvk Sevilay_ geçen arkadaşımın kızı kreşe gidiyor etkinlik yapmışlar. Çocuklar geçmiş doğum günlerinde çekindiği fotoları büyük kartona yapıştırmış yorum yapmışlar ailelerini tanıtmışlar yani ilerde lazımoluyormuş
sahsina-munhasir Bence hic gerek yok.. Bi pasta, bi kac mum, çekirdek aile ve ani kalması için çekilen bi kac kare fotoğraf.. misss
Lidya-t Abartısız hiç bir süsleme yapmadan sadece pasta kestik .Aynen öyle hatırlamayacağı bir gün için o kadar abartmaya gerek yok
EsmaSulun Biz fotocuya gidip klasik bi kac poz çekildik çekirdek aile olarak somra da evde bi pasta kestik eş dostla
Prenses070219 Bence gerekli sadece onun doğum günü diye düşünme anneliğinin de ilk yılı kendini bebeğini kutla😍
Musnil Prenses070219 bende katılıyorum hatta abartıp kızım daha 6 aylıkken organizasyon arama içine girdim pahalı uygun bulamazsam süsleri i kendim alıp Bi. Şekilde ilk. Yaş gününü kutlamak isterim sonuçta ilk sonrasında arkadaşların dediği gibi. Bi. Pasta ama bence ilk doğum günü hatırlamaya bile çok önemli kıymetli değerli..
Prenses070219 Musnil bende aynı durumdayım 😂 6. Ay diş buğdayı doğum günü hepsini de kutlayacağım valla bidaha geri gelmeyecek bu günler. 1 yaşına bir kere giricek birlikte uzun zor bir yıl geçirmiş olucaz ikimiz için de kutlanacak💃🏻 Biraz tadını çıkarmak lazım
Bebegimm1 Sevilay_ ben her yasini kutlicam ani olarak ileride saklar ilk yasini kendi aramizda ailelerle birlikte yaptik cokda guzel oldu bence yapilmali simdi hatirlamasa bile ileride ilk yaş gunu fotoraflarini gormesi cok guzel bir ani olarak kalir organisazyon tutmadm suslemeleri kendimiz yaptik 4 5 cesittte cayin yanina bir seyler hazirladik oldu bitti guzel bir akşam gecirmistik 🥳2.yasini da fotorafci da konsept olarak dusunuyorum seneye bakalim 🤗
Saresi Sevilay_ bence önemli hatırlamayacak ama ömür boyu fotoğraflarına bakacak. Annem benim için düşünmüş, özenmiş desin yeter 🥲
EtiPetito Sevilay_ ben yaptım içimde kalacağına büyük bi organizasyon yaptım iyi ki yapmışım😍 bir daha öyle kapsamlı bir şeyi 5 yaşında falan tekrarlarım diye düşünüyorum
Reyhan55 Sevilay_ hatrlamicak ömründeki ilk doğum günü olacak anılar resimler kalacak organizasyon filaj fazla abartı bence ama güzel biseler yapilabilr
Kuzey06 Sevilay_ bende abartili buluyordum. Ben bebek mevlidini yapamadim. Simdi dogum gunu geliyor. İkisini bir yapma karari aldik. Sacma gereksiz derken kendimi organizasyon sirketiyle konusurken buldum 😂
kaymakliekmekkadayifi Sevilay_ organizasyon sirketi tutmadan kendim suslemeler alip yapicam. Esim kafe tutmak istiyor fakat ben cocugun uykusu falan gelirse zor olur diye istemiyorum😂 ama bence kesinlikle ilk dogum gununden bir hatira kalmali bebegimin. Nerdeyse 30 yasina gelmis bizlerin bile dogum gününü kutlarken neden ilk yasina basan bir bebeğin guzelce kutlanmasin ki :)