SeninAnnenBirMelektiYavrm Millet bu çocuk obez olur falan diyor ama bildiğim kadarıyla sadece anne sütüyle obez olmaz dimi yanlış mi biliyorum. Doktor kilolu diyip geciyor. 3 aylık 7 buçuk kilo
Hep_mi_uykusuz SeninAnnenBirMelektiYavrm Yurudukce atar kiloyu ve kilo alimi yavasliuor zaten.Benim.kizimda topluydu simdi 3 ayda 1 kg zor almis ama bnce baska doktor da gorsun derim
Edabarakk_ SeninAnnenBirMelektiYavrm bnmde kızım 3 aylık dün doktor kontrolü vardı kilolu demedi tombiş maşallah dedi sorun oldugunu söylemddi 65cm boyuda bana göre tombik değil hatta yani normal 😂
Bebegimm1 SeninAnnenBirMelektiYavrm anne sutu obez yapiyorsa bu dmeektir ki anne sutu sagliksiz ben burda 2 aylk anne sutu alan 9 kusur kilo bebek okudum heralde gordugum en fazla kilo buydu 😁benm bebegm 2 aylikken o kilodaydi smdi 13 aylk oldu obez flaan degil
SeninAnnenBirMelektiYavrm Bebegimm1 ay tamam o zaman cevreye cok takılmam aslında ama ne biliyim doktorda biraz ilgisiz gibi geldi
mmek_2014 Anne sütü obez yapmaz. İki oglumda 3 aylıkken 8 kiloydu. Hiçte obez olmadılar gayet normal kilodalar 😊
Mom54554 SeninAnnenBirMelektiYavrm yürüdükçe zayıflıyor korkmayın benim oğlumda o aylarda öyle kilodaydı , çok kavga yaptılar çocuğu az emzir meme yerine su ver çok kilolu diye
SeninAnnenBirMelektiYavrm Mom54554 evet banada hep emzirme artık şişirdin falan diyorlar. E napiyim aç mı kalsın
Mavis34 SeninAnnenBirMelektiYavrm ya bu millete ne demeli 3 aylık bebek obez mi olurmuş saçmalamışlar. O daha hareketlenecek yürüyecek ben çok gördüm 4bucuk kilo doğan 3 ayda 7 kilonun üstünde olan bebek yürümeye başladı büyürken incecik oldular ayrıca 7 kilo öyle çokta fazla değil
Kk41 SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 aylıkken 7800 dü doktor hantal olur dedi böyle giderse😂😂😂suan 14 aylık 12.5 kilo 8 aylıkken 12 buçuktu almadı vermedi. Emeklemeye başlayınca kilo falan kalmıyor hareketten. Emziriyordum ayrıca
Tweetyy SeninAnnenBirMelektiYavrm anne sütüyle obez olmaz bizimkide ayına göre kilo alımı fazla, dr masallah devam dedi