Gonecseyhan Merhaba arkadaşlar iyi geceler bebeğimin ek gıda zamanı geldi başlamam lazım ama ne ile başlamalıyım nasıl devam etmeliyim biliyorum araştırdım ama fazla sonuç bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Milena11 Gonecseyhan öncelikle masraf yapmayın ihtiyacınız olan tek şey Mama sandalyesi Buharda pişirme süzgeci Silikon kaşık Önlük Önce turuncular öneriliyor sindirimi kolay olduğu için. 3 gün kuralıyla başlayacaksınız. Havuç bal kabağı tatlı patates diyelim 1.gün 1 çay kaşığı havuç Gün 1 tatlı kaşığı havuç Gün 1 yemek kaşığı havuç Baktınız alerji yok 4.gün 1 çay kaşığı kabak Böyle böyle denediğini şeyleri birbirine ekleyebilirsiniz. Blendırdan bişey geçirmeyin çatalla ezin herşeyi zorlamayın. Ayına uygun beslemeye dikkat edin kendi yemeklerinizden vermeyin yağ salça tuz baharat bunlar yasak bebeklere
Saco0025 Gonecseyhan haşlama sebze ve yoğurtlarla başlayabilirsiniz daha sonra da meyve püreleri verebilirsiniz. Önce meyve verirseniz sebzeyi reddedebilir.
CemreNadir Doktorumuz söylediğini söylüyorum 😊 Havuç kabak bal kabağı patatesavokado Cennet hurması yoğurt elma armut ilk sebzelerden başlatırlar nmeyve tatlı olduğu için sebze sevmez diye ama ben bilmeden kendi kendime elma denemiştim hepsini sevdi 😊
Uzman Havucla başladım Bnde hic sevmedi hic istemiyo elma rendeledm onuda sevmedi 1haftadir tattrmaya çalışıyorum hic alışmadi varmi böyle olan başlarda böyle mi oluyor tecrübeli anneler
Milena11 Uzman tatlıya hiç geçme canım. İlk kez yiyor normal öyle yapması. Aç olduğu zaman teklif et mutlaka öğleden önce öğleden sonra 3 gün ver yavaş yavaş alışcak