Senahmet11 Valla bıktım ya 15 gündür kullanıyoruz lekesiz kıyafeti kalmadı çıkmıyoda heryer battı bi çözümü olan varsa lütfen yazsın neyle nasıl çıkar 😢
Berus Senahmet11 ayrı yıkayın fary atın içine iki tane deterjan az karbonat koyun beyaz ise bulaşık parlatıcısi ekleyin çıkacaktır
milenaa Ben giymediğim siyah bir tişörtümü sırf demir ilacı için önlük yaptım 🙈 demir ilacı verirken onu kullanıyoruz, tamamen yutana kadar çıkarmıyorum. Leke çıkarıcı vs kullanmak istemediğim için böyle bie yöntem buldum😊
Rozaaa Arkadaşlar sidefer öneririm leke yapmıyor hemde c vitamini içerisinde barındırıyor biz onu kullanıyoruz. İlk sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk aynen her üstü leke içinde kaldı ve çıkmıyor.
askanne10 Rozaaa merhaba benim oğlum normalde alerjik bebek değil bunu ek gıdada fark ettik ama 4 aylıkken bir doktorumuz sidofer vermişti ve inanılmaz ağladı ne kucakta ne gezdirerek susması belki yarım saat hastaneye acile girmek için yola çıktık sonra sustu. Doktor sidofer bazı bebekte karın ağrısı yapabilir dedi biz başka doktor önerisi ile ferrum kullandık halende devam ediyoruz 15 aylık olduk.