emation55 Sleepy kullanıyorum arasında pek fark yok ama bebeğim hep pişik birde bıktım artk taşırmasndan sanırım bundan minies uygun fiyatlı denesem mi acaba kullanan varmı
aziz_sevara emation55 ben ara sıra kullanıyorum, güzel kullanabilirsiniz. Önce denemek için bir paket kullanın beğenirseniz devam edin. Çünkü her bebeğin cildi farklıdır.
SeninAnnenBirMelektiYavrm emation55 memnun olanlar var ben beğenmedim. Baby me kullandim oda çok kötü sızdırıyor. Baby turko cok güzel birde Molfix
Sesamia emation55 molfixden geçiş yaptım geçen ay .Ben çok beğendim 6 numara külot bezini kullanıyorum. Ne pişik ne sarkma ne sızdırma.
Sahraa19 emation55 Ben kizimada oglumada minies kullanıyorum aşırı güzel bir bez çok memnunum denemediğim bez kalmadı hepsi pişik yaptı hem ince bir bez yok gibi hemde daha uygun diğer bezlerden 👍🏼
Eymen-enes25 Bende prima kullanıyorum maliyetinden dolayı başk beze geçelim dedik minies kullandık ama sanki böyle emiciliği yok gibi geldi pişik olmadı ama poposu hep ıslaktı bebeğimin tekrar primaya geçiş yaptık malesef🙈