Silaa06 Kızlar pazartesi aşı günümüz çok korkuyorum napicam sizlerin nasıl geçti o günü 2 tanemi yapiliyor :((
Aysemete Silaa06 2 kol 1 bacaktanmis gitmeden fitil yada calpol içir rahat geçer diyorlar Şubat 7 de bizimde var doktor dedi banada calpol ve fitili
Minnosannesiii Silaa06 biz bugün yaptırdık 2 bacak 1 kol sabahtan beri canım çıktı ateşini düşüremiyorum 4 saatte bir calpol dedi hemşire soğuk uyguluyorum ve o kadar mızmız ki corabını giydiriyorum kıyamet kopuyor nasıl atlatıcaz bilmiyorum dengem şaştı 1 günde
Sznmre Silaa06 bizde yeni olduk eve gidincebir çay kaşığı calpol verdirdi hemşire , bi sıkıntı yaşamadık .. ateşlenmeden ilaç verme taraftarı değildim ama ağrı yapar calpol da ağrıyı alır ver diyince verdim … hiç bi sıkıntı olmadı ❤️ Asıl ateş yapıcak olan 4. Ay aşısıymış bende ondan korkuyorum 😑
AselzumraLina Geçen pazartesi bizimde vardı sabahtan parol verdik bir kol iki bacaktan hiç bir seu olmadı çok şükür sadece uyku yaptı gün boyu emdi uyudu çok şükür bir sikinti çıkmadı ins sizinde öyle geçer .
ZeynepEdis Ateşi 37,5 olmadan surup vermeyın. Bizde salı gunu olduk atesi 37,5 olunca verdık hemen düştu korkmayın hiçbişey olmuyor. Belkı cıkmaz bıle
Caglabuyukkal Sznmre doktorum bana ateş düşürücü ağrı kesici verme açıdan önce etkisini azaltır aşının demişti. Ateşlendiğinde ver dedi bizim de 31 ocakta aşımız
Yasemin38 Silaa06 3 tane yapılıyor canım 1 kol 2 bacak. Aşıdan sonra 3 gün banyo yapmaması gerekiyor. Aşıya gitmeden şurup falan verme sakın.
Sznmre Caglabuyukkal bende öyle biliyorum 😏 aşıdan sonra hemşire ver diyince istemeye istemeye verdim 😑 eşimde işi gereği doktorlarla haşır neşir oda bişey olmaz diyince 😒 ama doğru olan ateşlenmeden vermemekmiş diye biliyorum ❤️
Kaderci Silaa06 3 tane vuruluyo cnm koldan ve sağ sol baldirdan. Ağrı kesici calpon verdi bna iki çay kaşığı verdim. Sabah akşam. Daha vermedim. Sıkıntı olmazdı bizde. Sadece eve gelince uyku yaptı. Okadar
Tugce3493 Silaa06 bu sabah yaptırdık 3 bucukta agrıdan agladı calpol verdm cay kasıgıyla etkısı gelınce uyudu uyanınca melek gıbıydı hıcbır sorun olmadı korkma hıc.
Hilaldenizz Silaa06 benim yavruma bir şey olmadı gitmeden calpol verdim gelincede verdim çok şükür rahat geçirdik
Dilekleklek Silaa06 biz de bugjn yaptik. 11 de asiyi yaptik 1 de calpol verdim bi cay kasigi.cok sukur agri ates olmadi bi de 10 da verdim gece huzursuz olmasin diye. Ama gun boyunca cocugum uykuluydu mama yedi yatti Korkmustum isin qsli ama yorumlRda d birinde oyle olmus gorunce normal oldugunu anladim
Katun Silaa06 herhangi bir yan etki olmadı her bebekte değiişir tabi 3 gün banyo yaptırmayın verem aşısından ötürü birde aşıdan önce ilaç vermeyin eve gelince de ateş çıkarsa verirsiniz duruma göre
SEDANURRRR Silaa06 bizde sadece ateş yaptı calpol verdim ve çok ince giydirdim, calpol fayda etmeyince çoraplarını limon suyuna batırıp giydirdim yarım saate düşürdü ateşini