_mmom 1 aylık bebeğim var sürekli öpüp kokluyorum çocuk bunalıyor mu acaba? 🥲😂 siz de bebeklerinizi öpüp duruyor musunuz? Dayanamıyorum uyurken bile arada öpüyorum
lalbg _mmom yenidoğan dönemindeyken ayağını elini falan öperdim dayanamayınca☺️ Şimdi Allah ne verdiyse öpüyorum🙈
demirboy _mmom o zamanlar kıyamaz kafasından öperdim ilerleyen zamanlarda boynundan şimdi yanağından 😃
sarmaliklahana _mmom 2.5 ayın akadar ellerimi boynunu bacagımı göbeğini öpüyorduk.suan 4 ay 7 günlük tam bir öpücük bagımlısı ellerini uzatır emerken öpeyim diye. 😄 Yanakları boynunu hep öpüldün ister bizde öpüyoruz doya doya 😄🤩
sheesyelllow _mmom ilk kucağıma aldigimdan dan itibaren hiç aralıksız limitsiz gece gündüz uyurken uyanıkken hep hep öpüyorum çılgınlar gibi opup kokluyorum 💋💋
2-erkekannesii Yeni doğanken nazikçe koklayarak öperdim şimdi 10 aylık şupur şupur totosuna kadar ısıra ısıra öperim ama büyük oğlumu da kibar bir şekilde yanak alnından burnundan izin isteyerek öperim o da 3 yaşında 🙂
Toprak-hira59 _mmom dayanamiyorum tutamiyorum kendimi boynunu koklayarak öpmeden 🥰 bizde 1ay6 günlüğüz😊
Asiimmmm _mmom valla hiç kıyamam falan diyemeyeceğim akşama kadar çalışıyorum görmüyorum eve geldiğimde de uyuyana kadar kaç kere öpüyorum saymıyorum nasıl öpmem hasretinden akşamı zar zor ediyorken
Tuceeee _mmom 7 aylığız boynunu elini ayaklarını öpüyorum.Yüzünü öpüyor tabi yakınlarım(öpmeyin desemde) öpmesi ile yanakları kızarıp kurumaya başlıyor