Esrainciylmz Bebeğim gece uyanması cok fazla bunun önüne nasıl gecebilirim her uyanmasında emmek istiyor aglıyor sallama yöntemini denedik oda olmadı 🤦🏻♀️ Yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor ilk cocugum hiç bişey bilmşyor gibi hissediyorum
melek_42 Esrainciylmz gündüzleri çok uyuyorsa geceleri uyanıyor olabilir . Mesela bir gün uyku saatini 1 saat geçirin öyle deneyin.benim kızım 4. Ayına girecek uyku saatimiz 9 dur su sesi ile ağzında emzik ve küçük sepet beşiğinde uyur başka türlü mümkün değil alışkanlığımız bu gece eğer huysuzluk yapar uyumak istemezse hemen su sesini açıyorum uyuyup kalıyor
Alazcns Esrainciylmz 20 dakika da bir kalkıyor emmek ıstiyor. 6 ay boyunca hiç uyumazdi buna da şükür diyorum.
Duru91 Esrainciylmz bizde 5,5 aylığız 1 hafta süren bir huzursuzluğu geceleri çok kalkan bir bebek oldu ama sonra kendi kendine geçti. Umarım geçicidir sizinde
tugbakalenci Duru91 bizde 5.5 aylığız benimde oğlum 2-3 saatte 1 kalkıyor sizin oğlunuzun uykusu en uzun kaç saate cıktı acaba . Bizimkide son 1 haftadır böyle
Mercem Esrainciylmz 6 ayda ek gıdalara başlanıyor geceleri gece mamalarına geçebilirsiniz tok tuttuğu için daha uzun süre uyur beşiğinden almazsanız da uykusu bölünmez ve derin uykuya geçiş yapar doktorunuza bir danışın
Mercem Esrainciylmz bir de sıkıştırma taktiğini deneyin bence Benim kızım sıkışmadan gece uykusuna dalamıyor yan yatırıp sırtını ve göğsünü yastıkla destekliyorum kendini kucakta sanıp uyuyor yastıksız mümkün değil uyumaz
Duru91 tugbakalenci benim oğlan doğduğundan beri 2 saatte bir uyanır yada 3 saatte bir. Alışkanlık haline getirdi sanırım🤦🏻♀️ O 1 haftalık dönemde yarım saatte bir uyanıyordu ağlama nöbeti geçiriyordu ama çok şükür geçti. Bazen de deliksiz 6 saat uyuduğu oluyordu maşallah ☺️
asya00 Esrainciylmz aynı biz bende geçen böyle Bi post açtım tok tutan mama dediler su dediler ama yok işe yaramadı tam kesintisiz uyuması gereken ayında saat başı emmeye kalkıyor deli olacağım neredeyse son 3 haftadır 🙄
Esrainciylmz asya00 tok tutan mama aldım gazı vardır dedilee gaz damlası damlattım uyumadan önce yok huy etmiş galiba
Esrainciylmz Enesenemir ben hipp iyi geceler maması almştım yulaflı elmalı ama hiç iyi gelmedi bebeğime asla yemedi