Buglemim09 Kızlar merhaba 2 aydir evde degilim. Eve giren cikan kimse yok buzdolabinda bir iki esya var bozulmasin diye onu calışır sekilde biraktim a++ sadece 1 buzdolabi icin 65 tl fatura gelmis sizce bu normalmi ? Sadece bu ayin faturasi
Halimepolat Buglemim09 herşey zamlandi gayet normal gelmiş diyebilirim ama ağlanacak halimize güler olduk Allah yardımcımız olsun ev sobalı TV yok arada çamaşır makinesi ve bulaşık Makinesi traktör çalıştırıyorum birde sohben var 156 lira elektirik faturası gelmiş 😟
burjuvaanne Buglemim09 buzdolaplari yada dondurucular gunde ortalama 1₺ Gibi parayla calisir yani normal
morjaguar Buglemim09 bu ortalamada iyi bile gelmiş size. FABRİKA MIYIM BEN diye bağırmak istiyorum şaka gibi ya şaka.
Melisbugi morjaguar gerçekten neeyy Fethiye de yaşıyorum doğalgaz yok burda geçen aya kadar klimayla ısınıyorduk hadi normal 1000 tl dedik soba kurduk hayatımda bilmem soba yakmayı öğrendim klimayı açmadık ve 2244 geldi ayriyetten soba için aldığımız odun kömür pisliği eziyetide yanıma kar kaldı
Epifenomen-gkc Buglemim09 vallahi temmuz Ağustos ayında 42 gün evde değildim il dışındaydım, o ayki sadece buzdolabı için ödediğim elektrik faturası 55 TL idi. Şok olmuştum. Şuan bana az bile geldi buzdolabım da tasarruflu 3 yıllık daha
izmirlokma Buglemim09 biz de gecen ay 400 tl odedik saka gibi nereye gidiyoruz ne olur sonumuz bilmem her sey ates pahasi..
morjaguar Melisbugi şaka mı bu ya aklım almıyor asgari ücretin yarısından fazla elektrik faturası mı gelir bir yerlerde kasa fırlatmaya gidiyorum ben