byzeymen12 2 aylık oğlum var ve 1 buçuk aydır da pişigi geçmiyor, lütfen pişigi gecirebilcek oneriler söyler misiniz
Mira2363 byzeymen12 merhaba öncelikle pamukla silin kurulayın her alt açmada havalandırın mutlaka pişik kremi kullanın ben pişik olmaSa bile sürerim kremi önlem alırım
endoplazmikretikulumiste byzeymen12 bizkesin çözümü hamazinc de bulduk ertesi gün pişik solmaya başlıyor çok kısa sürede cevap aldık tavsiyedir
Minnakkk byzeymen12 bebeğinizin alerjisi olabilir cunku geçmeyen pişik alerjisi belirtisi demişti doktor tabi tek basına pişik değil onun yanında Baska belirtiler var mı
byzeymen12 Mira2363 teşekkürler ama zaten pamukla siliyorum ve o kremleri kullandım fayda etmedi başka bir öneriniz var mi
Zeynepdefne27 Sudocrem her alt degistirmede kullaniyorum hic pisik olmadi pamukla silip kurulayin krem surun her alt deistirmede ince tabaka halinde ve kakali bezi hic bekletmeyin bebegin altinda cisli bezide 3-4 saatt degistrn
Miniksusam_1 byzeymen12 kesini çözüm TROSYD mutlaktan dene iki günde geçiriyor çok ince bir tabaka sürmen gerekiyor
seyhannhri byzeymen12 canm oyın parkında nı polıs anne ıle tanısmısyık kızonım aylarca gecmeyen pisiğini kil ile gectığini anlatmıştı.. Tam detay ogrenemedım. Oğlumun prşinde kosmaktan fakat bı arastıır ıstersen