Kubraoyku20 Hanımlar yardımcı olur musunuz acaba fakirin kırmızı olan dikey süpürgesi nasıl acaba ? Birde dermaa diye bı marka dikey Süpürge de ikisinin arasında kaldım kullananlar yorum yapabilir mi ☺️🥰 herhangi bi oneriniz varsa söyleye bilirsiniz
nur-nr_123 Kubraoyku20 deerma vc25 kullanıyorum sakın alma başımıza kaldı 700 tlydi 500 aldık indirimede 1.5 ay içinde makine 2 dk durup 3 dk çalışıyor derma vc25 şikayeyleri açtım okudum bnm gibi herkesin sorunu yani makinede üretim hatalı bi sıkıntısı var çekimi vs çok iyi ama bn paramız yazık olmasın diye dura dura kullanıyorum
Kubraoyku20 nur-nr_123 aaa gerçekten mi 😔🙈 şarjlı olan mi ben kablolu olanı diyorum hafifliğine falan aldandım biraz açıkçası
Kubraoyku20 Hep_mi_uykusuz bende karar veremedim malesef o yüzden danışmak istedim bilenlere kullananlara 😊
Deletedmom5284 Fakirin kırmızı süpürgesi bende var memnunum annem anneannem falanda kullanıyor, ama şimdi şarjlı olanlardan aldım daha pratik
Pamuguum Kubraoyku20 arnica merlin pro diye elimin altında hemen pratik olsun diye aldım bende ihtiyaç duyuyorum öyle pratik supurgeye. Ama henüz kargo da . Araştırdım epey insallah iyidir
1ana1bebe Kubraoyku20 https://ty.gl/xyyi6y5yp1 bunu kayınvalideme aldık güzel bende denemiştim çekim gücü baya yüksek
Aceranne Kubraoyku20 ben fakir darky comfort kullanıyorum iki yıldır çok çok çok memnunum canım çekim gücü çok iyi filtresi yıkanabiliyor sesi de normal yani dikey süpürgelerin sesi zaten hep yüksek alacaksan şiddetle tavsiye ederim