Gamze_2000 Çocuğum bi haftadan beri hasta grip oldu daha burunları akıyo yarın banyo yaptırmak istiyorum yaptırayım mi?? Kizlarr
Deletedmom54544 Gamze_2000 tâbi banyo ve ev soğuk olmadığı sürece banyo yaptırmanda fayda var bebek de rahat eder. Üşütmemek şartıyla
nilisko Gamze_2000 banyo yapınca rahatlar daha çabuk iyileşir der annem hep bende yaptırırım dediği gibi de olur burun akıntısı biter hemen qq
Balkizlarim Gamze_2000 Odanın ısısını ayarlayın yaptırın ben yaz kış hastalık ya vs hep hergun yıkıyorum kızımı diğer kızlarım da 3 günde 1 🌸
-erCansu- Gamze_2000 uzun süre olmamak kaydıyla hastayken banyo yaptırmak çok rahatlatır hem vücıdu rahatlar hem burnu açılır
Leyla0613 Gamze_2000 hastayken özellikle banyo yaptırmak lazım bence rahatlıyor burnu açılıyor daha çabuk iyleşiyor tabi odanın ısısı iyi olacak
burjoosphere Gamze_2000 banyo yaptırın tabiki ams çok uzun degil hrmen giyinsin birkaç saatte sobalı odadan çıkarmayın birde kaç aylık ek gida alıyorsa cig sarımsak ezip yoğurt ile yedirin daha çabuk iyileşir geçmiş olsun
Irmakprensesinannesi Gamze_2000 tabiki yaptırın bebekler dusu sever ve rahatlar ewin sıcaklığı iyiyse hiç bir sorun olmaz
Gamze_2000 Valla iyi ki bu uygulamayı indirmisim burda okuduklarım yapılan yorumlar bana o kadar moral veriyo ki anlatamam iyi ki varsınız canlar 😇🥰