Zhnce Prensescim bu aralar kurda değişim az oluyor Fazla alındığında bankanın yan uygulaması otomatik olarak dusukten satış yapıyor Yani benim kullandığım bankanın kendi uygulaması ile yan uygulaması arasında 10 11 TL fark var
Efeninanasi Prensescim hesap işletim ücreti kimse almıyor hanımefendi hangi çağa geldiniz ben gelir vergissindrn bahsediyorum bir daha okurmusunuz okuduğunuzu doğru anlayınız
Prensescim Efeninanasi evet döndüm okudum kesinti demişsiniz vergi dememişsiniz ! Kain olmadığım için vergi olduğunu anlayamadım ayrıca cari hesaplardan vergi de alınmıyor bilginiz olsun yani kar payı yada faiz olmadan normal hesaba altın alıp kurdan kazanmak isterseniz bundan vergi de kesilmiyor
EngineerMommm aksam_ merhaba bu altın hesabınızda vakıf ve kuveytturk arasında fark varmı ? Hangisinin makas aralığı daha fazla
aksam_ EngineerMommm çok ilginç değişiyor sürekli hergün bakıyorum nerdeyse bi Kuveyt iyi bi Vakıfbank :/
Tutikoo Deletedmom54544 iş bankasında altın deilde dolAr hesabı var kızımn adına okula gdene kDar dolar atacagız