Karam Mrb hanimlar oglum telefonumu sifirladi n var n yok silindi gogle hesabimi unuttum ve sifresiyle n yaptiysm alamadim beni bilen bilir 😊karam.olarak geldm 3 saat oturdm sifreyi bulamadm :(numaralarimda hep gityi herseyim hesaptaydi
Karam NekwaSultan 😀karayi sewiyrm nikimnya karakiz yada karam 😊sewgim herseyim cocuklarim ama cok uzuldm herseyim gitti resimlerim cocuklarimin resmi cogunlukla cani saolsun yawrumun
NekwaSultan Karam ay cok üzücü bir durum yaa ben de yaşadım benzerini 😕 geçmiş olsun.. Ama uygulamada sifremi unuttuma tiklayip yeni şifre isteyebilirdiniz..
Karam NekwaSultan gogle hesabiminda cok yaptm girmedi e pista ginderdim esim ugrasti olmadi acilmadi aynn cocuklarim iyi olsnngerisi bos
Caglaa Karam insta icin maile gerek yokki zaten kullanici adinla sifren olduktan sonra eposta cok fazla ise yaramiyo. Bu arada gecms olsun kotu oluyo öyle herseyn silinmesi ya.
Karam Caglaa saol cnm aynn kotu oldu ama saglik olsn instsgram gogle hesabiyla almistim onada giremedim sikayet etsek kapanir demi