bukaga Kızlar bebeğim 10 aylık Kac cc anne sütü içmeli biliyor musunuz? yetip yetmedgni nasıl anlıcam bilemedm 60-70 cc geliyor süt gunde 5-6 kez emer acaba yeter mi bu
asude456 bukaga bence şu saatte. sonra sütünüzün ne kadar geldiğine takılmayın 9 aydan sonra süt temel gıda değil destekleyici oluyor
bukaga bireylul gecede dahil genelde 5 ama tabi eskisi kadar sütüm yok acaba kac cc gerekiyordur diye merak ediyorum yetiyor mudur
bukaga asude456 ay öyle mi o zaman cok rahatlarım cünkü mama ya da devam sütü almıyor normal sebzeleri meyveleri yiyor ek gıda olarak süt yetmezse diye korktm
bireylul bukaga emme sayınızda sıkıntı yok ama ek gıda anne sütünün önüne geçmesin bir yaşına kadar ana besin anne sütü yada mamadır
Ozbk bukaga aslında sütünüz vardır , sütü çekip memeyi boşalttığı için yok gibi oluyor. Bende sizin gibi düşünüyordum bebeğim hasta oldu emmek istemedi meme doldu sağmak zorunda kaldım. Ondan sonra farkettim aslında süt var
bukaga Ozbk çok geçmiş olsun maşallah ya herhalde bebeğe yetiyordur yoksa ağlar uyumaz vs diye düsünüyorum
bukaga bireylul ama işte bilemiyorum ki yetiyor mu bu süt yani aslında onu öğrenmeye calısıyorum 10 aylık bebek kac cc anne sütü içer bi türlü net cvp bulamadm internette :(
Ozbk bukaga teşekkür ederim, dediğiniz gibi ağlar yetmese. Hergun 1 bardak Kefir içerseniz sütü çok arttırıyor
bireylul bukaga cc ye takılmasanız 😄 bebeğin keyfi yerindeyse ağlamıyorsa yeterli bez alıyorsanız doyuyor demektir 🌸