Emelss- Merhaba anneler🤗 siz oyuncakları nasıl temizliyorsunuz ben tek tek yıkıyorum temizlensin diye. Ama daha pratik önerileriniz yok mu? Kızım bazı oyuncaklarını boya kalemleri ile boyamış:) toplu bir şekilde (bez bebekler hariç) nasıl temizliyorsunuz 🤗
ebz09 Emelss- gözle görünür şekilde kirlendigini görmedikçe hiç temizlemedim desem😂 sadece pelus oyuncaklarını makineye atiyorum 4 5 kova oyuncak yıkanır mi zulüm
nurelem Emelss- canım platik oyuncakları Domestos ya da lysol dezenfektanla siliyorum, peluslari makineye atıyorum, ağza aldığı seyleri ise sterilizatorde steril ediyordum
Masal_m Emelss- kızımın oyuncaklarını genelde mutfak eşyaları oluyor 😂 bulaşık makinesinde yıkıyorum bebeklerini de makineye atıyorum kendi bebek deterjanıyla.
ebz09 Emelss- ha bu yenidogan zamanı ya da küçük cingirak oyuncaklarını (herseyi ağzına aldığı dönemde oyle)chicco biberon temizleyici ile temizliyordum kaynatiyordum ya da yikiyordum suyun altinda
Emelss- ebz09 evet oyuncaklari fazlaa ama hani çok vakit geçiriyor oyuncakları ile🤦 peluş olanları bende o şekilde yıkıyorum🤗
Emelss- nurelem oral dönemi bitti aslında ama tabi bazen ara ara dalgın olunca yapıyor:) sterilizatör yok alınması gerekiyor sanırım🤗 Domestos ta plastikler için kullanırım teşekkür ederim:))))
Masal_m Emelss- deterjansız bi deneyin derim kısa zamanda birçok oyuncak temizlenmiş oluyor en azından 😊
cankuzularim Emelss- bacım kurban oluyum ben hangi birini temizleyim sadece peluslari yikarim tamam Allah rast getirsin bebekken logoları bile yıkıyordum qgzina alıyor diye ama simdi söylenecek şey degil belki ama evde 5 6 milyarlık oyuncak var belki fazlası bile var bu benim aldığım gelenler i hiç sorma 🤦♀️
Emelss- cankuzularim 😅😅Allah yardımcın olsun ne diyeyim bence kullanmadıklarınızı fazlaları hediye edin.ben çoğu oyuncakları öyle hiç oyuncağı olmayan veya gelip beğenenlere verdim tâbi kızım izin verirse oda evet diyince problem kalmadı ama tabi yine bu size kalmış 🤗 yoksa o kadar oyuncağı yıkamak düşünemiyorum..
cankuzularim Emelss- hediye mi biri 3 bucuk biri 2 bucuk yasinda oglum kızıma o kadar oyuncağın içinde hicbbirseyini vermiyor birine versem kıyamet kopar😂