Kubramagdalena Normalde sendrom vs çok önemsemezdim fakat 34 aylık oğlum son 1 aydır her şeye hayır, istemem, giymem,gelmem, gitmem diyip duruyor. Her şeye ama her şeye isyanlı. İletişim kuramıyoruz resmen. Ne zaman geçer bu durum?? Yoruldum vallahi
Minikpandaninannesi Kubramagdalena kız ben 2 yaştan sonra sendrom bitiyor sanıyordum şu an iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum oğlumla umudum üç hastaydı😂 canları sağolsun yapacak bişey yok
Kubramagdalena Minikpandaninannesi ben de öyle sanıyordum, çok farklı bi biçimde kendini gösterdi. 2 yaş gibi değil. Ne söylersen tersini istiyor. Mesela hava buz gibi mont giyelim diyorum hayır istemem giymicem diyor. Tamam giyme diyorum bu sefer giycem diye ağlayarak kendini yerlere atıyor. 5 dakika içinde 20 tane şey istiyor asla sabır göstermiyor🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
parlakli1990 34 aylık kızım 2 yaşı da dibine kadar yaşadık 3 3yaşı da yaşadık ah ah herşeye inat iyiliğine iyi hoş ama huysuzluk ona hayır buna hayır demeler illa Kendi istediğini yaptırmalar çok yordu beni