Mimozacicegim Elektrik 500lira, doğalgaz 1000 lira geldi😒🙄 su 100 lira, telefon faturaları 100 lira, bebek maması ve bezi, pazar market falan hak getire ve aldığımız maaş 5 bin. 😒 Allah yardımcımız olsun yaa 😔
kirmizibasliklikiz_ Mimozacicegim elektrik 130 dogalgaz 500 su 50. Bebek mamasi ve bezini hic demiyorum onlara acayip gidiyor bizimkiler ikiz oldugu icin. Allah herkesin yardimcisi olsun valla zor bir donemden geciliyor
serebro Mimozacicegim kanayan yaram… daha zamlı maaşı alamadan eridi gitti para. Hiçbir şekilde 0 borçla da yetmez bu şartlarda asgari ucret🥴
yigitalpveannesi_ Mimozacicegim Elektrik 158 doğalgaz 318 lira geldi. Allah herkesin yardımcısı olsun
Akaan Mimozacicegim 335 elektrik 560 doğal gaz Bez mama hiç dejiyorum bile Allah sonumuzu hayır etsin geçim sıkıntısı cokkk
Ucmelek Elk 240 doğalgaz 444 bu ne yaw çamaşır makinesi sürekli dönüyor minnoş sağolsun günlük iki üç kat değişiyor
nurelem Mimozacicegim Allah yardımcımız olsun cümleyle gerçekten hayat çok pahalandi bu ay faturalar uçacak ama biz isinamiyoruz
Mimozacicegim nurelem Gerçekten de ısınsa, zoruma gitmeyecek. Enazından ısınıyoruz derim. Ama yok yani banyoda elektrikli ısıtıcı açıyoruz mecbur çocukları yıkarken. Çünkü ev ısınmıyor
Kaderyas01 Mimozacicegim elektrik faturası 1300 su faturasi 100 Allah’ım yaa ne kadar vahim bir durumdayız gerçekten Allah yardımcımız olsun zamları verenleri de ıslah etsin inşallah 🙏
nurelem Mimozacicegim ev ısınmıyor UFO açıyoruz gece gündüz ayrıca peteklerde açık hem doğalgaz hem de elektrik çok gelecek bu ay keşke ışınsak da değse Geçen ay 2 petek yanıyordu 320 lira geldi, 300 de elektrik geldi , bu ay her yer yaniyo bakalım ne kadar gelecek
Leylaa_ Mimozacicegim Elektrik 245 TL Doğalgaz 698 TL eğer 700 TL olsaydi ödeyemezdik 😂 Su 60 TL , Haftalik manav alış verişi 250 TL Aylık market alışveriş 1000 TL manav hariçinde . Telefonlar ve internet 200 TL . 2500 3000 arası gidiyor. Simdi fark ettim baya tutuyormuş 😂
Yelda35 Mimozacicegim geçen ay doğalgaz 430 gelmişti bu ay 785, su geçen ay 78 bu ay 92 elektrik daha yok tahmini 300. Kira var birde