Balkupum00 5 aylik bebegim uyurken kafasini sürekli arkaya doğru sallar pozisyonda ittiriyor kızlar sizce neden olabilir bazen çok tekrarlandığında da ağlayarak uyanıyor çok korkuyorum ne olabilir yaşayan başına gelen varmı acaba ??
Balkupum00 Beycaamommy ayağımda sallarken kendi ince yastığı var onu kullanıyorum onun haricinde beşiğinde reflu yatağı var kullanmiyorum
Ceydamehtap Merhaba yigenim kafasını sallıyordu doktora götürdüler. Doktor sallamayi bırakın dedi ve onlarda sallamadı bebek düzeldi şimdi sallamiyor kafasıni
Balkupum00 PelinBacak evet geriye atıyor bi kaç kez tekrarlıyor sonra çok yaptığı zaman ağlayarak uyanıyor
Balkupum00 Kendi doktoru prof. Video çektim çocuk doktoru anlarmi atsam 1 buçuk aydır böyle belki düzelir dedim ama yok düzelmiyor
PelinBacak Balkupum00 aynı durum bende de vardı 3. 4. Ayda çıktı ortaya özellikle uyutmaya çalıştığım zaman kendini geriye atıyordu yay gibi geriliyordu sonra ben araştırdım reflü sıkıntısı olan bebekler ya da istemediği birşey olursa bunu yapıyorlarmış bebekler benim ki kendiliğinden geçti ama yine de doktora sormak lazım
Balkupum00 PelinBacak doktor da aynısını dedi reflu ye bağlı olabilir dedi 6.aya kadar geçmezse sevk edicek canim inşallah bizimkide gecer