Sedadmrhn Merhaba 11aylik bebeğim var sleppy bebek bezi kullanıyorum fakat değiştirmek istiyorum çok fazla fiyat artışı oldu. Başka marka uygun fiyatlı bebek bezi kullanıp memnun kalan varmı acaba ?
Beycaamommy Sedadmrhn ben bugün baby turco sipariş ettim denemek için bakalım gerçi hepsinin fiyatları uçtu da
yareninannesii Sedadmrhn bimin ve migrosun bezini tavsiye ederim diğerlerine göre uygun ve kullanışlı
Sahinftma Sedadmrhn minies 5 no 32li 60 TL oldu. Sleppy memnun kalmadım Migros’ta indirimi vardı molfix aldım güzel ama çok şişiyor ve belden çiş çıkıyor. Gene memnun olduğumdan devam ucuz bez yok
MinikPrensesannesii Sedadmrhn sabah trendyolda denk geldi canbebe 92li 138 TL markete gittik orda 92li 93 TL aynı bez şaşırdım valla. Çok şükür bez alma derdim yok Allah yardımcınız olsun
Ozgee22 Beycaamommy bu bezler neden bu kadar pahalı yaa resmen kira da otursam nasıl geçincem bilmiyorum 🙈
Sedadmrhn Sahinftma Sleppyden biz memnunuz ama çok pahalandi değiştirip denemek istiyorum başka marka bakalım
Sahinftma yareninannesii ne zaman almıştınız bizde fırsat paketi alıyorduk ama gelen zamlardan sonra marketler de bulamadık mecbur küçük paket alıyorum
sarmaliklahana Sedadmrhn gooon cok iyi. Ama ben Sleepy stok yaptıgım için suan almıyorum. 2 ay daha Sleepy garanti bitmez 🥴
yareninannesii Sahinftma bende salı günü tesadüfen gördüm 2 tane kalmış hatta her zaman gelmiyo sanırım buldukça alıyorum fiyatlar sürekli artıyor çünkü