Handebl Arkadaşlar burada bir arkadaş hesaplamıştı atak haftasındasınız dedi ama ben ikinci günde öldüm kaç günde biter bu atak kız uyumuyor 3 ay 19 günküğüz 🤭😔
Annebihatun Handebl allah kolaylık versin süreyi bilsen ne yazar canım mecbur çekecen sakinleştirmeye çalış duş aldır. Ne isterse oooo :(
36bs Musmutluanne rica etsem bakar mısınız benim bebeğim erkek Doğması gereken tarih 2 Mart doğduğu gün 24 Şubat bu aralar çok huysuz
Handebl Musmutluanne ay biz bayağ kötüyüz canım ya uyumuyor gece sürekli uyanıkken aglıyor yüzünü elleriyle yoluyor sinirden 😔
Handebl yms valla atak haftası varmış bebekler aşırı huysuz oluyor bu dönemlerde huy değiştiriyor bizde yeni öğrendik canım
Melegimlina yms bebeğinizin Doğum tarihi değilde doğması gereken tahmini tarihini yazın sizede bakayım
zurgun Melegimlina benimkine de bakar mısınız doğması gereken tarih 23 Nisan gündüz hiç uyku yok gözler fal taşı
Handebl Annebihatun aynen canımAllah heoimize yardım etsin bugünde tüm gün uyudu bir günü bir günnünü tutmuyor gece kesin uyumuyacak 😔
Nazhayat Ademinee rica etsem banada bakarmısınız 07.02.2019 doğması gereken tarih doğduğu tarih 30.01.2019 kız bebek
Elizinanneci Melegimlina merhaba rica etsem bizede bakabilirmisiniz tahmini doğum tarihi 21 mayıstı ama 22 mayıata doğdu kız bebek şimdiden teşekkür ederim ☺️