Hayriyectnts Merhabalar kızım 4 aylık bu anı 2.kez yaşıyorum kucağıma aldığımda kas katı kesilip nefes alamıyor yuzu mosmor oluyor hemen kucagimda yatiriyorum geciyor saniyelik bisey ama doktora götürsem mi goturmesem mi bilemedim
Erayalpp Hayriyectnts hemen götürün Allah korusun saniyelik böyle şeyler nefes alamadigini düşünsene canım hemen gidin geçiyor deme altta yatan birsey olabilir
cikolatahurma Hayriyectnts böyle olduğu vakit videoya al ve hemen doktora git en azından teşhis kısa zamanda konulur ve bencede durma normal gibi durmuyor inşu bir sıkıntısı yoktur
Melekce Hayriyectnts Önemli bir durum olabilir rabbim içinize ferahlık versin ama ihmale gelmez hemen doktora gösterin şuan en azından bir acile götürün hafta içide çocuk doktoruna gidersiniz beklemeyin lütfen geçici diye 🌺
Glittery Hayriyectnts ben de yeni ogrendim bebekler icin bileklik tarzi bisey varmis kalp atisini nabzini vs olcuyomus nefes almazsa vs sinyal veriyomus. boyle bisey alip geceleri takabilirsiniz Allah korusun umarim bi sorun yoktur ama tedbir amacli alabilirsiniz bence
Bebegimicin1 Hayriyectnts nefessiz kalmasi ve morarmasi normal degil gotur mutlaka acile bile gotur benim 3.5 aylik oglum 45 gunlukken oksururdu ve nesefi kesilirdi nefrssiz kalir hafif hafif morarirdi 5 gun yogun bakimda kaldik simdi yine hastanedeyim nefessiz kalma ve tikanmasi yuzune bu sefer normal odadyiz daha kotusu olamsin diye hemen getirdim