Minikprensssssssss Kzlar 9 aylık bebeğim emeklemiyor boşamı endişeleniyorum yoksa ne zaman emekledi ve ne zaman yürüdü bebikleriniz!?
Cgdmltr93 Minikprensssssssss emeklemeden de yürüyebilir. Benim kızım 11 aylık emeklemeden yürüdü. Endişelenmeyin.
Mavisanasi Minikprensssssssss 8 ay 20 günlük sadece dönerek gidiyor emeklemeye niyeti yok gibi kollarindan tutup kaldirdigimda adim da atmiyor normalmi bilemiyorum
Eymenegebebekler Minikprensssssssss benm oğlum 1 yas 2 ay dedi yurumeye basladi tam desteksiz ondan once emeklek degil yuz ustu bile 5 dakka duramadi kiloluydu cunku zorlaniyordu hic endisenlenme hic emeklemeden de birden yuruyebilir elinden tutup adimlae attirin yurutec kullanin bari emeklemiyosa yurusün
Mommqueen Minikprensssssssss oğlum 6,5 aylık dizlerinin üzerinde emrklemıyor ama sürünereek asker gibi gidiyor 🤷🏻♀️
EsmaSulun Benim 11 ay da emekledi bende doktor sormuştum emekleme bi gelişim basamağı değil endişe etme demişti.
Teemo07 Minikprensssssssss oğlum 9 bucuk aylık. O da henuz emeklemiyor. Yelteniyor ama korkuyor sanırım bilemiyorum. Kollarından tuurp evin içinde yürütüyoruz. Sürekli yürümek istiyor. Belki de emeklemeden yürürler. 🤷🏻♀️