Kubraberil Bebişlerinizin tüyleri döküldü mü ? Döküldüyse kaçıncı ayda döküldü?🙂 bizimki kız kulaklarında alında tüyleri var bir de kaytan bıyıkları , eşim bıyıklım diye seviyor 😂5 aylığız bu arada 2. Aydan sonra bıyıkları cıktı 🧐
AtlasBebekk Kubraberil vücudun daki masaj yaptıkça dökülürmüş yüzüne de sütünüzden sıkın silin masaj gibi olur azalmasjna yardımcı olur
minderbob Kubraberil hihihi ne şirin☺️ Dökülüyor merak etmeyin benimki de öyleydi yaşına doğru düzene girdi 😉
ecemp AtlasBebekk cok yanlış vucuttaki lanuga tüyleridir o yüzden dökülür ama yüzdeki sut daha da besler Hele ki masajla sütle iyice emdirirsiniz kil köklerine 🤭
AtlasBebekk ecemp bilemiyorum bizim buralarda bebeğin yüzü anne sütü ile silinir tertemiz olsun incecik kaşı olsun diye keza yapılan kuzen ve kardeşlerim incecik kaşa sahip yapılmayan kardeşim ve kuzenim kaşları kalın belki denk gelmektir
AtlasBebekk ecemp keza bende oğluma yaptım hiçte yüzündeki kılları beslemedi yani yüzündekiler çoğlmadı tertemiz
Eymeneylul0 Yaşına kadar gider hepsi oglum icin hala deriz doğduğunda zenci gibi kıllı biseydi bi tane kalmadı😂
Kubraberil Eymeneylul0 ayyy hadi darısı bizimkine🥸 görenler güzelim kızıma kız mı erkek mi diyor canımı sıkıyorlar😂😂
ecemp AtlasBebekk AtlasBebekk inanmayın bunlara ince kas anne sütüyle mi oluyor genetik tamamen ben size doktor bilgisiyle konuşuyorum siz bilirsiniz isterseniz silin içiniz rahat etsin