Ylz0044 İki gaz damlasını bir arada kullanan var mı faydasını gören nursev harveys ve metsil kullansam olur mu acaba
yaseminoztrk Ylz0044 biogai ve nurse harveys bizde çok işe yaramıştı hatta doktor güzel bir kombin olmuş demişti. Çünkü onlara gelene kadar birçok damla kullandık artık bizde tecrübe kazanmıştık 😁 tabi yine de en etkili çözüm zaman 3 4 aydan sonra rahatlıyor
Ylz0044 papatyaannee sab simplex de iyi geldi gibi ama yine de cok ağlıyo bağırıyor biagaia da kullandım aynı
papatyaannee Ylz0044 ikisini bir kullandınız mı bize ikisi artı üstüne mamasını değiştirdik gazdan kurtulduk diyebilirim
EsilaGizem Biogia ve nurse harveys ikisini aynı anda kullandım sonrada nurse harveys surubunu kullandım amca kurtulduk gazdan şuan 4 buçuk aylık kendisi çıkarıyor gazını
Ylz0044 EsilaGizem yorumları okudum herkes daha etkili diyor elimde her türlü damla var ama neyden başlasam ne versem bilemedim
EsilaGizem Ylz0044 biogia bence en güzeli düzenli kullan yanında ek olarak nurse harveys şurup günde 5ml tek sefer kullansan bayaa rahatlatır diye düşünüyorum kendin bilirsin tabi canım ben bu şekilde yapmıştım doktorum dedi
Ylz0044 EsilaGizem 3 gündür kimyon kaynatıp veriyorum oda iyi geldi colinox kullanıyorum bende sab simplex le beraber oda probiyotik gaz damlası gazı hareketleriyle az ck cıkarıyor ama kaka yaparken cok ağlıyor