Mehmetmirza Allah’ını seven yardım etsin 😂 ya bir rutinimiz var , beslenme -aktivite - uyku şeklinde gidiyorum ama en en enn fazla 40 dakika uyuyor hem o yorgun hemde sürekli aynı dongudeyim . Şşş pat yöntemi ile uyutmaya çalışıyorum ama bazen sallamadan uyumuyor sonuç olarak destekli uyuyor. Bebeğim 3 aylık nasil bir yol izlemeliyim ?
Rabia6025 Gece uzun uyuyorsa o yüzden mi acaba benim kız da 2 ay 25 günlük 30 dakika uyuyor benim kızda
Mehmetmirza Rabia6025 ya gece uyuması gerektiği kadar uyuyor aslında 12 saat falan , ama tabi uyanıp emiyor aralarda 3-4 saatte bir
Elifsersen Mehmetmirza az önce 3 ay kontrolünden geldik bizde doktoruna sordum bebeğim en fazla 1 saat uyanık kalabiliyor diye. O da biraz acın uyku arasını 1,5 saate filan çıkarın zaten bu aylarda şekerleme gibi kısa uykular yaparlar uzun uzun saatlik uykular beklemeyin 4. Ay sonlanınca yavaş yavaş uyanıklık süresi uzar o zaman bi sistem oturtabilirsiniz dedi. Bende bebeğimin sürekli uyumak istemesinden tedirgin olmuştum normalmiş.
Rabia6025 Mehmetmirza uyanık kalma süresimi 1 saat çok azmış etkinlik yapın oyun halısına falan koyun belki uyumaz hemen
Redpepper Süreyi uzatmak için hangi destekle ıçuyutuyorsanız onunla uykuya döndürün en az 1 saate tamamlatın, uyumasa bile beşiğinde kalması gerektiğini bilir ben bu yöntemle uzattım ama 1 ayımı aldı, sabırlı olmak gerekiyor
Yasemin38 Mehmetmirza bu dönemde bu şekilde olabiliyor canım uyku süreleri. Bazen yanına uzanıp emzirince biraz uzuyordu o dönemde oğlumun uyku süresi
Merve0694 Mehmetmirza Benimkide 3 aylık 40.dakka uyuyorsa op başına koy benimki 10 dakka uyuyor 😂😂😂😂 kucağımda uyursa 1 saatama koyduğum an uyanıyor :)))
Tweety2408 Merve0694 al benden de o kadar 😁 40 dk uyusa bütün evi temizleyip., yemek yapip keyif yaoacagim resmen😁
Merve0694 Tweety2408 cidden bende öyle bide bagriyor beni görünce gülüyor işte o an dayanamıyorum:))) canın sağolsun yavruumm diyorum geçiyorum 😂😂