MelekAcar Lütfen yardımcı olur musunuz bebeğim 2 buçuk aylık ve meme reddi başladı biraz emmiyor oda 5 dakikadan daha az
leopar MelekAcar o ayda oluyor bu sorun pes etme sakin ol uyuduğu zaman direk ver ben çok yaşadım zor ama geçiyor inan 7 aylık ara ara halen almaz uyudumu veriyorum
twofruits MelekAcar üç ayı bitirmek üzere iki gündür bizim de öyle emiyor bir dk emiyor bırakıyor ağlıyor itiyor uykusuzluk başladı bide anlamadım iki günde ne olduğu bebeğime öğlen 12 den beri ayakta yarım saat sadece kucağımda uyudu şimdi zar zor uyuttum mama verdim mecburen aç kalmasın diye emmediğinde
ipekk96 MelekAcar ahh bende çok çektim meme reddinden 4.ayda başladı 7aylığız çok şükür şimdi iyiyiz tabi ama arada yine almıyor. Yatarak emziriyorum öyle etrafa bakmadığından biraz daha fazla emiyor
Cihangirberna MelekAcar benimkisi de öyle sadece geceleri uzun emiyor gündüzleri en fazla 5 dk hep etrafa bakınmak istiyor
MelekAcar leopar bende uyudumu vermeye çalışıyorum bazen kusturuyor kendini peki sizinki kaç gün sürdü öyle ne zaman atlattınız kaç gün devam edecek böyle
MelekAcar leopar hade ya peki gelişimleri duraksamıyor mu siz mama verdiniz öi ben hem mama hemde sütümü sağdım ikisindede biberonu tutmuyor ya
leopar MelekAcar tabiki etkiliyor cnm kilo almadı 400,500 gr gibi bşrşey aldı normalde 1 kilo almaları lazım uyudukça verin yoksa içmez o uyanıkken artık etrafa bakmaya başlıyorlar ve emmiyorlar
Bugraa Aynı durum bende de var sol memeyi emmek istemiyor agliyo ayakta vermeye çalışıyorum beyaz gürültü acıyorum biraz oyalansin tutsun diye ama yok çocuk sol tarafa uzandığı an kıyamet kopariyo🤦🏼♀️
MelekAcar twofruits mama vermeyin diyorlar yoksa göğsünü terk eder öyle dediler ben verdim ama onuda içmedi
MelekAcar Cihangirberna aynen benimkide gece daha iyi emiyor gündüz pek değil ve kaç gündür ne gece ne gündüz hiç uyumuyor uyusa bile 5 dkka sonra uyanıyor