Bety Merhabalar 21 22 23 aylık bebeklerinizin beslenme saati nasıl sabah öğlen akşam yemeği saat kaçta yediriyorsunuz
Deletedmom896 Bety Sabah 10-11 kahvaltı öğlen 1-2 öğlen yemeği 4 gibi meyve 7 akşam yemeği 8-9 gibi çerez meyve pasta börek çörek varsa
Vanilya Bety Saatler çok değişkenlik gösteriyor canım. Az önce öğle yemeği yedi. Uyuyacak birazdan. Akşam yemeği 19:00 gibi yer muhtemelen o da yerse Yani.
Habibeasel16 Bety sabah 9 kahvaltı 10.30 gibi ara öğün veriyorum 1 de yemek yiyor gene ara öğün sonra 6.30 da yemek yiyor
Pares Bety 9,5 kahvaltı 12,5 öğle yemeği 1 de uyuyo 3 gibi meyve yoğurt, 5 gibi çorba içiyo 7,5 da bizimle akşam yemeği uyumadan önce de 9,5 da mamasını içip uyuyo
BalkizimBaloglum2 Genelde sabah 10da kahvalti 3 buçuk 4 gibi öğlen aksam 7,8 gibi akşam yer beni cok emince ve aralarda biseyler atistirinca saatleri degisebiliyor
Bety BalkizimBaloglum2 teşekkür ediyorum 🙏 3 4 gibi yediriyorum ama akşam yemiyor geç mi kalıyorım diye düşünüyorum 🤨
BalkizimBaloglum2 Bety benim kizim 12 de uyuyup kalkması 2 yi buluyor e hemen kalkinca yemediği icin 3ü geçiyor masallah sık araliklarla yemek yiyen bebislere
Bety Vanilya evet bizimde değişkenlik gösteriyor ya öğle ya akşam yiyemiyor saatlerde geç kalıyorum sanırım 🥲
Bety Habibeasel16 teşekkür ediyorum sürekli meyve istiyor ya da abur cubur o da yemek yemesini engelliyor