21 günlük bebeğim ilk günden beri prima premium care ve popolin pişik kremi kullanıyorum ama pişik oldu :( uni baby pişik kremi ve sudocream denedim geçmedi, zeytinyağı sür dediler, zeytinyağı sürdüm o da azaltmak yerine arttırdı, ne yapabilirim?
Papatya90 ıslak Mendil de ne kullanıyorsun
Papatya90 Benimkide sıcaktan oldu ince giydirdim sudocream Kullanıyoruz İslak mendil komili zeytinyağlı Kullanmadan önce sıcak suyla bir kere duruluyorum
Papatya90 marketlerde satılan arko krem hemen gecırıyor denedım bır gune gecırmıstı pısıgı
Papatya90 mavi hametan kesinlikle tavsiye ederim bende prima aktif bebek kullanıyorum canım mavi hametan çok iyi geliyor Her altını temizlediğimde sürüyorum
Papatya90 hamazinc krem dene Doktorum bana onu önermişti çok iyi bi krem 👍🏻
Papatya90 28 günlük benimde oğlum pişik oldu her kakadan sonra altını yıkadım kuruladım iyice tabaka halinde sudocrem sürdüm bolca 3 günde geçti.
Papatya90 canım belki bez iyi gelmiyordur başka bir bez markasını dene belki o zaman düzelir benim ablamın oğluna pirima hep pişik yapıyordu haggs iyi geldi o zaman düzelmişti belki sizin bebeğinizde aynıdır kullandığınız ürünleri değiştirerek bunh öğrene bilirsiniz
Papatya90 e bebekten penaten almıştım boynunun altı çok kötü pişmişti bir gece sürdüm sabaha pişiği gitti aynı şekilde poposundada hafif kızarma oluncapişik kremi sürüyorum sudocrem pişik kremi değil bakım ve önleyici gibi düşün ama bir tane mutlaka pişik kremi bulundur
Papatya90 trosyd ve hamazinc iki kremi avcunuzda karstrip yogun bir sekilde surun altni degistiginde birde suyla yikayip havalandirirsan bir kac gun iyi gekebilir bizim oyle gecmisti 👍🏻
Benim bebegimde ilk gunlerde olmustu pisik Sudocrem gecirdi her alt degisiminde kullanıyorum cok iyi geliyor
Pnrdnzysfars bende aynı şekilde hemen geçirdi
Kantoron yagi surun hemen geciriyor😊
Çok teşekkürler yorumlarınız için, yarın mavi hametan deniyicem, diğerlerinde sonuç alamadık malesef :(
Sulegorkem evde yaşına kadar kullanacağı bez stoğu var, aklıma geşdi ama korkuyorum bez değiştirmeye :(
Neslihan penaten almıştım ben de boynuna iyi geldi ama pişiği geçirmedi malesef
Papatya90 valla ozaman kolaylık versin yarabbim sana