Kuzeymiram Kizlar 3 ay 20 günlük bebegim var bugun asiri aglama krizine giriyor acaba bi yeri falanmi ağrıyor yarim kaşık calpol içirsemmi ?
Nhlks Kuzeymiram Gazı vardır belki de. isterseniz doktorunuza danışın. Bizim doktorumuz ateş vs olursa sadece bir çay kaşığı verebilirsin demişti.
2kizannesi- Kuzeymiram Atak olabilir, her günleri bir olmuyor 😌 Ama yine de bi tatlı kaşığı içir istiyorsan 🙂
mermik Kuzeymiram calpol ölçüsü kilonun yarısı kadar ml şeklindedir kaşıkla olmaz. Ayrıca öncelikle acaba bir hekime mi danışsanız? Masum görsek de neticede o da bir ilac.
Kuzeymiram Nhlks daha once doktor cok krize girerse aglamatma yarim olcek ver demistide sorayim dedim veren varmi diye
Kuzeymiram 2kizannesi- icirdim uyudu bakalim uyaninca insallah girmez krize . Evet ya atak olabilir 🤦♀️ nezman biticek bu kac gun ki
Kuzeymiram mermik kilonun yarisi konusunu ilk defa duydum . Daha once doktor cok aglama krizine girerse yarim kasik ver demisti bnde verdim az once uyudu insallah gecer aglamasi 😟 kilosuda 7 kilo
mermik Kuzeymiram aslinda benim götürdüğüm her dr bu şekilde ayarladı şimdiye kadar. 7kg ise enjektöre 3.5ml çekip onu verebilirsiniz. Daha doğru çay kaşığıyla vermekten.
CeylinEkim Kuzeymiram bana uygun gördüğün zaman verebilirsin demişti ayaklarını karnına çekerek ağlıyorsa karnı ağrıyordur gazı vardır canım bilirsin zaten
Yasemin38 Kuzeymiram doktorun daha öncede söylediyse verebilirain diye 1 çay kaşığı verebilirsin. Gün içerisinde yüz üstü yatmasıda gaz için iyi geliyor
Toprakaren Kuzeymiram eczanede çalışıyorumiçir canm 1 çay kaşığı kadar belki dış çıkarıyor dur veya bi yeri ağrıyordu bende veriyorum çok huysuz olunca dış çıkarıyor bizm ki
Toprakaren Kuzeymiram kesin dış bizim daha dış yokken başladı 2 aylıkken çok zorlandık meğer dış mis 1 haftadır da akşamları fena oluyor 1 den aşağı yatmiyor
Melisammmmmm Kuzeymiram Aynı gün doğumlu bebişlerimiz 1Ekim 😊benimkide 2 gündür çok huysuz.🙈 Ağlıyor durmuyor
Kuzeymiram Melisammmmmm evet ya bu aralar cok asiri huysuz atak donemindenmi acaba yoksa dis cikariyor diyemi bilemedim pztsi doktora sorucam dislerimi cikiyor diye