BirAlparslanAnnesi https://www.hepsiburada.com/byk-sorular-kitabim-ciltli---sandra-lebrun-et-loic-audrain-p-HBV00000D5YD8?url_src=ios-product-detail Sepette 32 tlye düşüyo kızlar heöde kargo bedava kaçırmayın derim bidaha mümkün değil bu fiyat
Baby_Lena BirAlparslanAnnesi sabah gordum bende asla kacıramazdım gördügüm an aldımm kızım 14 aylık ama bayılıyor bu tarz kıtaplara almayanlar kesınlıklr almalı. 2 subat kargo dıyor ama hepsıjet genelde hemen getırıyor o kadar uzun surcegını sanmıyorum
fistikli_gaymakli_baklava BirAlparslanAnnesi Kitap sepetinde daha uygun fiyata var şu anda baktım 38 buçuk hepsi burada 67 gosterio
Sibelkarakayaa Geç gelir mi acaba en geç iki şubatta kargoda diyor acaba o kadar bekletirler mi ya tereddütte kaldımm 😬
BirAlparslanAnnesi Umutalim bende ikisini çok uyguna almıştım 2 ay önce o fiyata ama malesef artık mümkün değil bu fiyatlarda bulmak 😐 bence kaçırılmamalı harika ikiside😍
Blackcloud Kitabın içeriğiyle ilgili bilgi verir misiniz arkadaşlar? 2 yaşındaki kızım için uygun mudur alabilir miyim?
Sibelkarakayaa @BirAlparslanAnnesi yorumları okudum bence sizde bakın hep hasarlı, yırtılmış,kullanışmış görünümlü yolluyorlarmış kitabı haberiniz olsun
BirAlparslanAnnesi Sibelkarakayaa bende aldım aynısını hiç öyle bişey gelmedi ayrıca satıcı hepsiburada öyle bir riske asla gireceğini sanmıyorım yinede siz bilirsiniz tabi yorumlardada hiç demk gelmedim hasarlı kötü yazan..
BirAlparslanAnnesi daisymomm evet evet ama nedense suan hayvanlar olan cok pahalı 😐 ama o da aşırı güzel değiyo fiyatına..alacaksanız eğer isterseniz bkm kitsptada hayvanlar indirimde bakabilirsiniz 🌸
Sibelkarakayaa @Blackcloud 0-3 yaş için öneriliyor gayet güzel içerikler var bende arkadaşımda görüp beğenmiştim , bölüm bölüm ayrılmış yiyorum bölümü, giyiyorum,içiyorum vs gibi güzel sorular var içinde
Blackcloud Sibelkarakayaa Peki çocuğa okumalık kitap mı yoksa çocuğun sorularına cevap veren anlatımlı kitap mı? Kitap hakkında bilgim olmadığı için soruyorum.
Baby_Lena Blackcloud yok anlatımlı kıtap yanı daha cok figürlü içerık kalıtesı harıka youtube da anlatımı var ıcerıgın ızleyebılırsınız