Nevarebeka1 Bebeğim 1 aylık bazen pusette uyutuyorum maksimum 2 saat uyuyor oda çok nadir bi yarım saat falan dalıyor gün içinde ama vicdanım rahatsız oluyor acaba zarar verir mi kemik gelişimine rahat ediyor mudur herhangi bir doktorun size bu konuda bi tavsiyesi oldu mu
Mlkmhrrm Nevarebeka1 bizim bey oğlan da pusette uyuduğu uykuyu yatakta uyumuyordu 3 ay falan pusette uyudu 2 3 saat kadar doktorumuz sık sık yapmayın demişti hiç uyumazsa mecbur yatırıyorduk şu an 15 aylık oldu çok şükür bir sıkıntı yok zaten belli bir zamandan sonra kendileri istemiyor sığamıyorlar
TiniminiKayra Nevarebeka1 4 bucuk aylik olana kadar gündüz uykularini pusette uyuttum gaz oldugu icin asla uyumuyodu gunde 4 5saat uyudugu oluyodu bi skinti olmadi
Deletedmom_61 Nevarebeka1 ben 7 günlükken doktora gidince pusete koyduğum için kızdı doktor ve sağlık ocağındaki hemşire oturuyor gibi oluyor bebek hiç sağlıklı değil dedi ama internette kalça kısmının altına bişey koyup kullanin yazıyor
elifmom2 Nevarebeka1 3 ay içinde uyuttum gündüzleri hep sadece gece yatağına koydum biz gecici olarak bir yerde kaldıgımız için beşiğimizi getirmemiştik üstelik bebeğim cok seviyordu büyük kurtarıcımızdı yeni doğdudu zaman içine puset minderi koyup kullandım acayip konforlu yatak gibi oluyor bebeğim büyüdükçe şu an 4 bucuk aylık bazen cok ağladıgında uyusun diye koyuyorum bu defa mindersiz sadece bi battaniye altına seriyorum sallıyorum duruyor
Mugekiran Pusete yumuşak bir şey koyarsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Uyuması da önemli çünkü öyle rahat ediyorsa, puseti daha konforlu hale getirip uyutabilirsiniz 🌸
Nevarebeka1 Mugekiran yatağında da uyuyor ama gözünün önünde olsun diye bazen uyutuyorum onda iki büklüm görünce üzülmüştüm
elifmom2 Nevarebeka1 inanın içinde 4 saat bile uyudugu oluyordu yani tabi sizin bebeğinizi bilemem puset minderi alın mutlaka
Nevarebeka1 Alpitom evde kullanıyorum bende yalnız bırakmak istemiyorum reflüsü var iş yaparken yanımda duruyor
Gulkizim Nevarebeka1 yenidoğan bel desteği var mı? Ben de durmayınca hep pusette uyutuyorum yenidoğan bel desteği var rahat ediyorum
BARTUMOM Nevarebeka1 5. Ayına kadar pusette uyudu gece gündüz ne beşikte ne yatakta asla uyumuyordu sonra hareketlenip donmeye başlayınca yanıma aldım o zamandan beride hiç deliksiz uyumadi tek puseti sevmişti
Nevarebeka1 BARTUMOM bende korkuyorym zarar verir diye evde iş falan yaparken yanımda taşıyorum oda oda iyi oluyor reflüsü var kusar görmem diye korkuyorym
Sennur2218 Nevarebeka1 altında minderi varsa bir sorun olmaz. Benim kızım kolikti ve yaklaşık 10 ay pusette uyutabiliyorduk evin içinde sürerek. Bir problem olmadı, altında yün minderimiz vardı yatak gibi.
Nevarebeka1 Sennur2218 benim yokta alayım çok gömülüypr içine rahatsız olur belki onda benimki de gazı olunca sallayınca duruyor biraz
Sennur2218 Nevarebeka1 alırsanız iyi olur, gazlı olup da pusette rahatlıyorsanız kolik bebek olabilirsiniz. Minder alırsanız endişe etmeyin bir şey olmaz.