Sedahumanur Bebegimin agzinda pamukcuk var biberon tutmuyor karbonatlı suyla gunde 2 3 defa siliyorum hala ayni sutum yetmiyor mama aldim mamayida kasikla icmiyor biberonda tutmuyo agzinda pamuk oldugu icin napmam lazim nsil geçer .
Znurr Sedahumanur nasıl temizliyorsunuz. Gazlı bezi parmağınıza dolayıp dilini, iç yanaklarını parmağınızla iyice temizlemeniz lazım. Birde mikostatin kullanabilirsiniz eczanelerde satılıyor
ZeynepHazal07 Sedahumanur benimde aynı şekilde ağzı pamukcuktu karbonatlı su yaptim biberonun uç kısmına iyice yedirip ağzının içine hep sürdüm o şekilde daha çok pamukcuklara değmiş oldu 3 güne birsey kalmadi
UmayGmz Sedahumanur siz açmasada parmagınızı geriye doğru atın kusar gibi yapacak o zaman iyice arkalarını silin bide gazlı bez alın sildiginiz bölgeden sonra o kullandıgınız kısımı tekrar sokmayın agzına başka yerdeki mikropu başka yere taşırsınız bende ugraştım 2-3 defa şuan geçti gğnde bi kere agzını gazlı bezle siliyorum gene
Sedahumanur Yumut mendille silmeye calistim agzinda koptu bogazina kcar diye mendille silmiyorum tulbenti karbonatli suya batirip siliyorum silebildimkadar agzini cok acmiyor 65 günlük bebeğim
Sedahumanur Znurr tulbentle temizliyorum pekte açmıyor agzini silebildim kadar tum agzinin icini damaklarina kadar siliyorum ama gecmiyo hala ayni o yuzden biberon tutmuyo ilk 20 gun tuttu sonra pamukcuk oldu tutamadi
Yumut Sedahumanur mendil derken kalın mendil ağız silme mendili ıslak mendille silmemişsinizdir inşallah 🙈
Yumut Sedahumanur daha çok küçük pamukçul değildir o süttür bende öyle sanmıştım doktorumuz pamukçuk olamaz daha çok erken demişti
54asliii Sedahumanur sargı beziyle batırıp batırıp her gün 3 4 defa temizleyin günde hemen geçmez bi kaç gün içinde geçer merak etmeyin
Sedahumanur Yumut yok canım islak mendille silmedim😂😂 ince selpaklar varya onunla sildim.ama agzinda kalicak diye silmeyi biraktim sut değil dilinde pamuk pamuk beyazliklqr var kucuk kucuk damaklarinda da var