cicek10 Kızlar günaydın salı günü rota aşısı 2. dozu oldu bebeğim ama 3 gündür geceleri sabaha karşı ateşleniyor sizce aşıdan mı yoksa başka bşr şey olabilir mi saat 9a doktor randevusu aldım ama sizlerde oldu mu böyle korktum virüs falan olmasın yoksa
BirAlparslanAnnesi cicek10 rota aşısı ateş yapmıyor diye biliyorum.bizdede olmamıştı. Çok geçmiş olsun 🌸
Mutlubebis cicek10 rota aşısı ateş yapmaz sadece ishal yapabilir demişti doktorumuz. Çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız randevu almakla.
aselminatp cicek10 bizde çarşamba 2. Dozu oldukherhangi bi etki olmadı bence sizinkinin sebebi başka birşey olabilir
BirAlparslanAnnesi cicek10 hadi ya 🙄 acaba yan etkisi falanmı dicem ama ? Huysuzluk varmı peki ? Burayada yazın olurmu sonucu
cicek10 Mutlubebis evet ben de öyle biliyorum ama inşallah onun etkisidir başka bşr şey yoktur teşekkür ederim
Aleynaezel cicek10 canım o nezamn yapılıyor bizde 2 ay 13 günlüğüz verem aşısı yapıldı birde Marta çağırdılar 3 ay aşısı için rota aşısı die bişi denilmedi
BirAlparslanAnnesi Aleynaezel rota aşısı özel aşı devletin yaptıklarından değil.. 2.-4. ay yada 3.-5. Aylarda yapılıyor
Alpingo Aleynaezel 3 ay aaşısı yok normalde ve sizi 4. Ay için çağırmışlar kesinlikle sağlık ocağınızla görüşün max 3. Ay da yapılıyor özel aşı bu kesin yaptırın kaçırmayın zamanını
cicek10 Aleynaezel doktora sorun muhakkak özel aşı bu canım ishal için 2 ve 4 ya da 3 ve 5. Aylarda oluyor 3 buçuk ay geçmeden yapılması lazım