324- Leylaozz. Hip aptamıl bebelac gold sma bunları denedım. Hıp doyurmadı aptamıl cok gaz yaptı bebec gold sureklı kusmaya basladı sma yaradı hıc bı sıkıntı yasamadık ıcerıgıde guzel keske ılkde hep onu kullansaydım
Gullcann Leylaozz Canım deneme yanılma her mama her bebeğe iyi gelmiyor. Ama ben emzirmemin yanına takviye olarak hep bebelac gold kullandım. 7 aylık hala günde 2 kez vs içer bugüne kadar hiçbir sıkıntı yapmadı.
324- Zeyno1934 tabıkıde degısır deneye deneye bulucak ıste bıze yarayanı soyledım sadece amacda bu degılmı.
Juulidee İlk aptamil yaramadı ikinci bebelac gaz yaptı en son sma aldım iyiki yapmışlar su mamayı dedim hem doyurdu hem uykusu uzun oldu
eslemkusunannesi Leylaozz doktorunuzun önerisiyle hipp kullandık ama çok gaz yaptı similac kullanıyoruz suan ne gaz ne kusma bize çok iyi geldi
Kayra_Hatice Leylaozz ben hiç bebek maması kullanmadım fakat duyduğum kadarıyla sma en iyisi olduğu söyleniyor
hvvylmz Leylaozz bende bebelac gold içiriyorum 6 aylık Şuan hiç bir sorun yaşamadım. Çok şükür sma geçmeyi düşünüyorum. Bakalım
Eysar Leylaozz hipp smilac bunlardan iyisini görmedim hipp sindirim çok güzel ilk kızımda kullandım smilac doyurucu kilo yapar ikinci kizimada Dr önerisi ile kullanıyorum