Damlladamla Bebeğim 8 aylıküç gündür yanakları kızarık ateşi falan yok ama neyden kaynaklanıyor acaba çözemedim bilgisi olan varsa yazabilir misiniz
Ynianne Damlladamla şuanki hava değişimleri cilt kuruluğu nedeniyle büyük ihtimal. Özelikle atopitermatit ise yüzünü düzenli kremleyin geçecektir
Damlladamla Ynianne mustlera ve bepantol alıçlarım ama kararsız kaldım yarın geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum diye almadım
ShineThunder Acaba yedirdiğiniz bir şey alerji yapmış olabilir mi? Benim oğlum yoğurt yediği zaman kızarıyor mesela, sonra geçiyor.
Damlladamla ShineThunder evet o da olabilir yumurta haşlayın veriyordum sabahları artık vermiycem gözlemliycem internete baktım birsürü bişey yazıyor sebebi emin olamadım
Ynianne Damlladamla musteşanın atopik ciltler için kremi var doktorumuz önermişti geçen gün kızımızda kırmzılık oldu yanağında ertesi güne geçti kremleyecek
ShineThunder Damlladamla yumurtanın beyazı 1 yaşa kadar verilmemesi gerekiyormuş, son bir kaç gündür verdiklerinizi 3 gün kuralıyla tekrar deneyin bence ☺️