Caylakanne Kızlarrr yardım istiyorum artık kızım 10 aylık ve alerjik bebeğim kahvaltıda neler hazırlıyorsunuz ben tükendim artık süt yağ peynir hiç bişi yok napıcağımı şaşırdım artık siz neler veriyorsunuz biraz tarif paylaşın benimle lütfen
edaninannesii Caylakanne sütsüz pankekte oluyor krep olabilir meyveli yulaf da yedirebilirsin tarhana corbası yoğurtsuz olsun ama bizds aynı şeyleri yasadık yumurta bile yediremiyordum ona da vardı alerjisi tez zamanda kurtulursunuz inşallah alerjiden
Caylakanne edaninannesii evet bizimde yumurtaya alerjimiz var bu yüzden hep bi eksik oluyor tariflerde sonrada yemiyor yada olmuyor inşallah kurtuluruz gerçekten ne kadar zormuş ya kahvaltı harici hiç bi sıkıntım yok bi buna çağre bulamadım
Nur8134 Caylakanne bizimde yumurta alerjımız var patates omletı yapıyorum rendenin en ınce yeriyle rendeleyıp suyunu sıkmadan yağdatavada pısırıyroum arkalı önlü severek yiyor birde sebzeli krep yapıyorum yumurtasız yeşil s8gan dere otu veya maydanozla ne isterseniz . Aynısını zeytin etmesiyle yapıyorum mesela tabi unu daha besleyici olsun diye tam buğday unu kullanıyorum yumurtadız kahvaltı zor sizi çok iyi anlıyorum