labrinth0 Hangi markayı kullanıyorsunuz bu ay almayı düşünüyorum da harita ekleme özelliği olandan almam gerekiyormuş tavsiyeleri bekliyorum
papatyaannee labrinth0 bende bekleyim burda evim dublex bende alacağım araştırıyorum şu an buldum birkaç tane
AgentMom labrinth0 viomi v3 var. İki haritam var biri halısız yer silmek için biride heryeri süpürmek için. Arkadaşta birini üst kata birini alt kata ayarladı. Denemedim 2 Den fazla harita yapıyor mu diye. Ama çok memnunum.
25moonlight2021 labrinth0 roborock markayı çok önermişlerdi bana dubleks ev için uygunmuş o. Daha alamadım evime gidince almak istiyorum
Bhrmcnr16 yigitalpveannesi_ dubleksmi aman aman üstü temizle altı kalıyor altı temizle üstü kalıyor çık in bin yeni ev bakıyoruz heveslenecek bişey değil 😂😂😂😂😂
Deletedmom5284 Merhaba ben viomi v2 pro kullanıyorum çoklu haritalama yapabiliyor alt kat üst kat diye ayırabiliyorsunuz, evim tek katlı ama haritalama özelliğini kullanmıyorum bile, salıyorum ortaya heryeri süpürüyor 🙏🏻
gezentianne labrinth0 Benm evim dublex değil ama salonumda 3 basamak var. Haritalama özelliği yok benm robotta ama zaten düşmüyor
yigitalpveannesi_ Bhrmcnr16 Doğrudur canım dubleks evi olan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor. Allah kolaylık versin 😂