Seymagil 6 aylık dehşet tıkalı oğlumun burnu, ne yaptıysak açılmıyor aspiratörle temizledim ilaçlı hava verdik soğuk buhar makinesi zaten çalışıyor sürekli, sarımsaklı zeytinyağı karanfilli soğan naneli yağ ne yaptıysam olmadı önerisi olan var mı
bhrcpt Seymagil Şurup vermeyi denediniz mi calpol falan. Yazık uyuyamaz çocuk calpol biraz rahatlıyor.
aramzamzam Seymagil sıcak bi banyo deneyin önceden buharla da ısıtın banyoyu yada odayı banyo yapınca acılır genelde
Seymagil bhrcpt boğaz enfeksiyonu var antibiyotik ve iburamin kullanıyoruz ama hiç bir şey geçirmedi sanırım bronşit oldu 🥺
Seymagil aramzamzam hiç aklıma gelmemişti banyo yaptırmak teşekkür ederim 🥲 ya benim hiç aklıma gelmiyor bu geçen gün ateşi düşmedi calpolle sabah gittiğim acile akşam yine gittim düşmüyor diye ılık duş aldır dedi o an jeton düştü 😅 çocuğum yok yere ateşli durdu başka ilaç verdi de onunla düşürdük sonra ateslenince duş aldırdım . 6 ayda ilk defa ateslenince ne yapacağımı şaşırdım
Seymagil aramzamzam gece duş aldirdim ama yine uyuyamadi tekrar götürdük bronşit olmuş inşallah düzelicez teşekkür ederiz 🙏
Tubaay Eczaneden izotonik su alıp şırıngayla burnuna sıkabilirsin. Burun aspiratörden daha iyi sonuç veeriyor kesinlikle. Youtube dan video olarak yapımını izleyebilirsin.