Nuurr123 Hanımlar Çamaşır makinam 9kg lik beko marka ve sıvı deterjan aparatıni bulamıyorum sanırım attim 🙈 makinaya deterjani koyunca da malum akıp gidiyor etkisi olmuyor sanki. Siz nasıl kullanıyorsunuz aparatsız?
gibicibicis Nuurr123 benimkininde aparatı yok sinir oluyorum banada akıp gidince etkisi olmayacakmış gibi geliyor onun için sıvı kullanırken makine tam deterjanı alırken deterjan gözünü biraz açıp deterjanı o an dökerim gözümle görürüm deterjanın sağ salim gittiğini 😂😂😂
1Melodi Nuurr123 ben deterjan şişesinin kapağına koyup çamaşır makinanin icine koyuyorum çamaşırın kirlilik durumuna göre birazda çamaşırın üstüne döküyorum tertemiz oluyor öyle
PoYraZ10_ Nuurr123 yani temizleniyor ama yine de öyle deterjanın gittiğini gözlerimle görünce bı içime sinmiyor 🥲
1YamanAnne Nuurr123 Benimki de taşınırken kayboldu. Yenisini alayım dedim çok pahalı geldi. Yani o parçaya o parayı vermeyi saçma buldum. Makinayı çalıştırıyorum. Deterjan gözünü açıp deterjanı alacağı anı bekliyorum. Almaya başladığında deterjanı hızlıca döküp kapatıyorum. Bu şekilde çözüm buldum ben.
Gul-42 Nuurr123 bunu nette ızledım makıne calışırken dökün deterjn kapagını acın aparat olmadan boşa gıdıyor dıye bılıyorum artı aparat ıkı tane oluyor bıde yedek verıolar
Nuurr123 SelimeliS bilmem önce camasirlar ıslansın diye su alıyor ya makina orda deterjanda gider diye düşündüm