Eymenim12102018 Arkadaşlar oğlum 3 yaşında alerjik bı cocuk bugün alerji doktoruna götürdüm geniz eti olabilir KBB ye götür dedi Nasıl anlasiliyor doktor nasıl bakıyor acaba geniz eti olup olmadığına
Omom Eymenim12102018 burnuna ucunda kamera olan bir alet sokuyorlar ya illa kş görmüşsünüzdür. Onunla anlar
Acemianne012 Eymenim12102018 kızım 8 aylik kızımda alerjik ve çocuk doktoru alerjik geniz akıntısı var dedi en ufak biseyde hemen tıkanıyor sasirdim ne yapacağımı burda bekleyeyim bende
Hohomoromu Eymenim12102018 bizim mi röntgen de anlaşıldı ama küçüktü bakdiginda 3 yaşında belki baktirr kamerayla
aykoz_ Eymenim12102018 benım kızıma röntgen cektiler. Makınenin karsısına geçti agzını açtı bi ışıkla lazer gibi görüntüyü aldılar 2,5 yaşında aaaaa dedirttik. Makıneyle de bakılıyomuş ama yaşı kücük diye zorlamayalım rahat durmaz dedi
Eymenim12102018 Omom Hic denk gelmedim daha önce de o yüzden merak ettim bilgi almak istedim acımaz mi ki öyle ya
Omom Eymenim12102018 hayır canım acıtan bir şey değil. Bebek uçları farklı oluyor hem. Yetişkinlere de öyle bakıyorlar. Aşırı ileri itmiyor
Omom Acemianne012 evinizi çok havalandırın yatağını yorganını sık yıkayın halıları çok süpürün. Gerekirse alerji ilacı da başlar doktor
Eymenim12102018 Acemianne012 bizimde öyle alerjik dedi çocuk doktoru toza kokuya karşı falan bugün alerji doktoruna götürdüm test yapıldı 20 gün sonra cikcakmis oradan bakılacak neye alerji olup olmadığı ama aynı zaman da horladigi için geceleri geniz eti de olabilir dedi
Eymenim12102018 Omom Aynen öyle yapıyorum zaten hergun sil şupur toz al yani normal halıları bile kaldırdım evden doktorumuz anti bakteriyel halı olacak dedi o şekilde kullanıyoruz