MerveZeyneb Selam kızlar🥰 Benim bebeğim 4 aylık ne zaman destekli olarak oturtmaya başlamam lazım Sizin bu süreciniz nasıl geçti henüz erken mi 😊
27Emir-tufan MerveZeyneb bebeğim 3 aylık be hala başlamadım çok erken ama arkadaşım 3.5 aylıkken hergun 1 dk oturtmaya baslamis hergun 1 dk üstüne ekliye ekliye 20 dk olana kadar hergun antrenman yaptırdı bebeğine şimdi 6 aylık ek gıdaya başladı ve mama sandalyesinde gaye trahat oturuyor sizde bu şekilde alıştıra bilirsiniz tabi bir doktorunuza sorun
tineanigra MerveZeyneb kontrolünde doktor hazır mı değil mi diye kontrol etmişti 5.ayda yavaş yavaş kısa süreli destekli oturtabilirsin demişti. Bebeğinizin gelişimine bağlı
Mervenur11 Bende burda bekliyim bugün 4 aylık olduk ve bebeğim deli gibi oturmak istiyor kendi kendine kalkmak istiyor 😂
MerveZeyneb 27Emir-tufan 4 gün sonra tam 4 aylık olucak kontrolü var o zaman sorucam benim kızım hiç yatmak istemiyor sürekli kucak istiyor en azindan oturmaya başlarsa ufak ufak kendi oyun oynar diye düşünüyorum 😂 yoksa tuvalette bile gidemiyorum o derece 🤦😂
Zerocr Bebek hareketleri ile belli adıyor yaşadığm kadarıyla oğlum ilk oturtmaya başladğmda yatmiyordu kafa hep dikti. 6 ayda desteksiz oturuyordu ama kendi kendine oturdu tabi bana kalsa ben kemikleri güçlensin diye bir ay daha beklerdim
[silindi] MerveZeyneb 4 ay 5 günlük bebeğim. 3.5 aylıkken kalkma cabaları basladı. Bu ay oturtacagım doktor 4.5 aylıkken oturtablirsin demsti.
Mervenur11 MerveZeyneb mesela bacaklarıma yatırıyorum tam yatar pozisyonda değil biraz daha dik yani ellerinden tutmadan kendi kendine kafasını yarıya kadar kaldırıyor canım dik durmaya çalışıyor