Sevgiela Kızlar ev temizliğinde kullandığınız yüzey temizleyiciler neler evim hiç güzel kokmuyor daha buğün temizlik yaptım ama hiç temiz kokmuyor oda parfümü ne kullanıyorsunuz veya bebek olduğu İçin kullanıyormusunuz başkalarına gittiğimde evleri toz dahil olsa mis gibi kokuyor benim öyle değil
lanadelmiyav Sevgiela oda kokusu olarak chakra’nın kokularını öneririm. Çok soft ve güzel kokuyor. Yüzey temizleyicilerin kokusu kalıcı olmuyor, birkaç saate gidiyor koku
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sevgiela ben koku düşmanıyım diyebilirim 😄 çocuklarımın sağlığından onemli değil evin güzel kokmasi temiz olmasi yeterli 😊
elifizm Bak bingo masal yada mutlu yuvam yüzey temizleyici mis gibi kokuyor. Oda kokusu değişiyot şuan e bebek pudrs kokusu var. Ams koku bitmişse sprey şişesine sevdiğimmyumusatıcıyı koyup az da su ile seyreltiyorum perdelere fıs fıs yapıyorum miss 3 ,4 gün kokuyor hafif hafif
Sevgiela elifizm Bingo mutlu yuvamı bende deneyeceğim şimdi akspirks kullanıyorum çok temiz oluyor ams hemen kokusu gidiyor bir gün yapmasam diğer gün yapıyorum aslında
Sevgiela SeninAnnenBirMelektiYavrm tabi kide öyle bende parfüm dahil sıkmam rahatsız olmasın diye ama ev temizlik yaptığım halde temiz gibi kokmuyor yaptığım belli olmuyor
Biskrem Sevgiela bingo soft lovely,yuzey temizleyicisi ve yumusaticisi. Ariel dag esintisi toz deterjan,yillardir degistirmem,bir beze yumusatici dokup petege koyun ya da tavada isitin buram buram kokar,
gibicibicis Sevgiela yuzey temizleyici olarak Mr muscle mavi ya da Bingo İstanbul kullanıyorum bingo daha kalıcı oda spreyi kullanmiyorum surekli havalandırırım dışarı gibi kokar temiz hava yani 😄 bide çamaşırları içeride kurutuyorum yıkadıgim günler yumuşatıcı kokuyor yerleride çok seyrek silerim ama dediğim gibi ev temiz kokar sürekli havalandırmak ve icerde kurutmak etkili bence
Sevgiela gibicibicis havalar soğuk olunca bebeğimde 9 aylık bu aralar güzel havalandıramadım yarın başka odada oynayıp havalandıracağım güzelcd
Wolverine Sevgiela yüzey temizleyici kullanmıyorum gerçekten kokusu zaten kalıcı değil hiç birinin. ABC mutfak ve banyo spreyi bahar kokusu sahane, mutfak ve banyoda onu kullanıyorum. Yerleri klasik Arap sabunuyla silerim. Ama eşyaların tozunu alırken kovanın içine biraz parfüm sıktığım doğrudur.🤗
1Melodi Sevgiela yıllardır çamaşır yumuşatıcı si kullanmıyorum bebegim olduktan sonra yerleri de Arap sabunu ile siliyorum
Yesillimon Sevgiela Bingonun yüzey temizleyicelerini kullanıyorum. Lovely,istanbul masalı,mutlu yuvam genelde kullandıklarım ama günlerce kalici olarak kokmuyor.Oda kokusu kullanmıyorum oğlumdan dolayi balik vs yaparsam yumoş’un oda spreyini kullanıyorum misss gibi kokuyor😊
Sevgiela Yesillimon Bingoyu bende deneyeceğim merdiven temizliğini bingo ile siliyorlar içeri kadar geliyor kokusu