Hohomoromu İyi geceler kızlar başına gelen var mı 1 aydır neredeyse geçmeyen isalimiz var gastroenteroloji gittik endoskopi istedi doktor bu sebeple gidip yaptıran var mı geçmeyen isali olup çözüme nasıl kavustunuz
Leyla_gunes Hohomoromu biz de de 5 gün sürmüştü doktor Maflor damla önerdi günde 6 damla şeklinde. İlk kullanımda ishal geçti .
Ogulcan Hohomoromu canım bizim tam 1 ay sürdü ama tedavi ile hastanede falan yattık gastoroleji bölümünde bizden gastrointestinal panel testi istendi orada e coli bakterisi kaptığımız anlaşıldı bu test çok detaylı bi test öbür kaka testlerinde falan çıkmıyor
Ayseee-mihra 3 gündür benim kızımda aynı ishal kusma ateş çok şükür kusma ateş yok artık ama ishal i devam ediyor bide pişik oldu mahvoldu yavrum çığlık cığlığa acısına dayanamıyor cocuk
Hohomoromu Ayseee-mihra 3-4 gün 1 hafta sürmesi normal bizim ki bayadir var size de çok geçmiş olsun saf zeytinyağı varsa sürün acısını alir
Mlkko Ayseee-mihra 3 gündür oğlumda da ishal var. O da pişik olmuştu çok fena. Islak mendil kullanmayın geçene kadar suyla silin mümkünse hatta yıkayın. Bir de pişik kremleri işe yaramıyor çinkolu pişik kremi kullanın. 1 günde etkisini görürsünüz oğlumun pişiği öyle hemen ertesi güne geçti çok şükür
Hohomoromu Leyla_gunes uzun surmesnn sebebine bakicaklar antibiyotik le normal e döndü bitti tekrar başladı şişede çok geçmiş olsun
Hohomoromu Ogulcan kaka dannmi bakıldı o dediğiniz teste bizden detayli kan tahlili aldilar idrar aldılar
Ogulcan Hohomoromu bizim zaten ilk ishalle başladı onun dışında bi belirti yoktu sonrasında kusma eklendi hemen doktorunu aradık hastaneye yatışı yapıldı
Ogulcan Hohomoromu yok canım gastrointestinal panel testi var onda herşey çıkıyor canım biraz pahalı ama en azından hastalığını öğrendik canım
Hohomoromu Ogulcan valla ciksinda yoruldm artık psikolojim kalmadı bakalım bizim ne cikicam ciddi bir şey olmasında
Ogulcan Hohomoromu inşallah kötü birşey çıkmaz canım bizde çok çektik valla çok yaygın bi mikropmuş bizim bakterimiz küçük baş ve büyük baş hayvanların etlerinden bulaşıyor sizinde öyle birşey ola bilir mi acaba
Nursrbga Benim kızımda iki hafta isali geçmenişti alerji olabilir falan demişlerdi . Maflor kullandık probiyotik anında kesti isali . Bidaha da isal olmadı çok şükür .
Nursrbga Hohomoromu maflor da probiyotik ben isal için iki kez hastaneyr gittim ilk seferde denflor verdiler işe yaramadı sonra tekrar gittiğimde maflor verdiler anında kesti isali . Ama antibiyotiği niye verdiler bilemem çok geçmiş olsun .