AliDenizim2018 Bu 3 yaş sendromunda ne yapıyorsunuz anneler ağlama krizi, inatlasmalar vurmalar hırçın davranislar istedigini ağlayarak isteme yaptırma nasıl basa ckicam ya artık oturup bnde ağlıyorum 😔
susiron AliDenizim2018 vay arkadaş birde 3 yaşın mi sendromu var .Daha 2 yi atlatmaya çalışıyoruz sağ kalırsak 🥺
Ecemegem AliDenizim2018 çocuğunuz erkek mi 🤔 benim ikizlerimde üç yaşında oğlum çığırından çıktı malesef baş etmekte çok zorlanıyorum yapma dediğim herşeyi yapar oldu kendisi hiç bşeyi yapmıyor herşeyini bana yaptırmaya çalışıyor hiç heves yok ben nasıl bişeyler öğretcem bilmiyorum valla
NursenaT AliDenizim2018 bol bol ya Sabır çekerek benım oğlumda 3 yaşında bütün nazı niyazı babasına benımle tek kaldığında her şeye ikna edebiliyorum sakince konuştuğumda benı anlıyor ama babayı görünce çocuk başka bi boyuta geçiyor asla söz dinlemiyor
Betul055 AliDenizim2018 3 yasa 2 aydan az bi süre kaldı kreşe gidiyor orda kimseye vurmuyor ama su son ¾ aydır vurma işi başladı kendi kafasına da vuruyor saçını cekşyo istediği olmayınca bende ona çekme annecim diyorum bakıyorum yapıyor yap acıyınca ağlarsın senim saçın diyorum başka odaya gidiyorum unutuyor inatla üstüne gidince daha da azıyor geçecek inşAllah
Khaleesi AliDenizim2018 Allah aşkına 1 yaşına girecek ataktan dişten kafa kalkmadı şimdi 1 yaş sendromu ergenliği yaşıyoruz, 2 yaş sendromu daha beter diyorlar ümidi kesip direkt 3 yaşı bekliyorum. 3 YAŞ SENDROMU DA MI VAR? Ağlamak istiyorum…